Aktuellt

I mitt huvud…

Tankarna är många under ett lopp. Här kommer ett blandat urval av det som poppade upp i mitt lilla huvud under gårdagens urladdning.

Thought Cloud Clip Art

”Det ÄR Linn, det ÄR Linn”
(Förra året sprang jag om Linn helt oväntat efter ett par kilometer. Fick eld i baken och fullt med ny energi, då jag var rädd att hon skulle haka på. På samma ställe sprang jag i år om en halvfet kille med tightsen i armhålorna. Han gav inte samma adrenalinpåslag så jag fick använda min fantasi för att få igång lite jädraranamma.)

“Undrar om det är en tjej. Det är 50% risk att det är en tjej. Eller egentligen inte, för i den här farten är det fler killar som springer. ÅKEJ, det är 80/20 att det är en kille. Då behöver jag inte öka, vi tävlar inte i samma klass…”
(Hör steg bakom  och resonerar med mig själv om jag behöver öka)

“Den som spar han har, den som kör han dör… rätt åt dig!”
(Tillägnat kille som stannar och går i backen sedan han rusat förbi mig i full fräs. Att han sedan, efter bara ett par promenadsteg, gasar om mig igen hör inte hit…)

“Äsch det är bara en fot. Det kan det vara värt för lite delikatesser!”

“Varför springer jag 10 kilometer??? Det är ju skitjobbigt! Jag ska aaaaaldrig mer…”

“Tänk om jag blir skjuten nu. Typiskt dumt sätt att dö på.”
(Hör skott inifrån skogen)

Jag är inte Einstein när jag springer. Så mycket kan man konstatera…

9 Kommentarer

 • Svara
  Anonym
  17 april, 2011 kl 16:20

  Jag befann mig just då ålandes runt en stolpe, på poledance i Malmö. Du kan vara glad du inte hade den synen i huvudet!!!! Jättegrattis supersnabba Anna, jag kommer aldrig att springa om dig, var så säker på det!

 • Svara
  Linn
  17 april, 2011 kl 16:21

  Det kan ju vara bra att skriva sitt namn, eller hur, men du förstod kanske att det var jag….!

 • Svara
  Sara
  17 april, 2011 kl 20:49

  Det är ju det som är finessen med löpning, vissa dagar kan man leka Einstein och vissa dagar kan alla möjliga tankar fladdra omkring i huvudet.
  Och förresten, visst är det bra att ungdommarna rör på sig, men jag tycker nästan att dina flickor spelar lite väl mycket handboll. Kan inte SuperMorsan smyga iväg en liten stund och rasta benen i Malmö utan att de märker det? ;)

 • Svara
  Ingmarie
  17 april, 2011 kl 21:00

  haha! Då ska du veta vad JAG tänker! Ibland har jag inte ens en amöbas intelligens. ;-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  18 april, 2011 kl 08:02

  Linn – haha, det låter spännande! Men jag var glad att du ålade runt stolpe istället för att springa, för jag hade inte orkat öka!

  Sara – jo det är lite mycket handboll just nu… Och mannens cykeltävlingar…. Det är nu man måste pussla udda tider och inte kan träna när man vill. Men snart så!!!

  Ingmarie – haha, då är vi två!

 • Svara
  Ann
  18 april, 2011 kl 08:53

  Hahaha!!!

 • Svara
  Jonna
  18 april, 2011 kl 10:14

  GRATTIS till din finfina, supersnabba tid! Du fortsätter vara en stor idol för mig. Tråkigt med foten… jag vrickade själv foten men skadade inte fotleden som du, men däremot någon sena eller ligament inne i mellanfoten som jag nu haft problem med i nästan 1 månad. Efter stötvågsbehandling är jag bättre iaf. Hoppas din fot blir bra snart. Vi ses i Sthlm 28/5 ;)

 • Svara
  Gert
  18 april, 2011 kl 11:01

  Anna.Är det bra att cykla och spinna när foten ser ut så?
  Du kan väl låta mannen cykla så kan du åka med på pakethållaren.:)Hoppas din fot är bra snart.:)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  18 april, 2011 kl 11:06

  Jonna – äsch vad tråkigt! Skönt att det känns bättre nu i alla fall. Hoppas på snabb läkning här med!

  Gert – spinnade igår och det kändes ingenting! Så länge det inte känns är det nog ingen fara. Kändes snarare bra med lite blodgenomströmning! Mannen har tyvärr ingen pakethållare så det går inte :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.