Aktuellt

Handboll 11-21

Det är inget handbollsresultat i rubriken, det är tiden för dotterns handbollscup idag. ELVA TILL TJUGOETT liksom.

Och eftersom både dottern och jag har lite högre krav på mat än just varmkorv och dammsugare ser min dag ut så här:

1) Förberedande av matlådor. En lunch, en middag, och lite mellanmål.
Dagen bjuder pitabröd med tonfiskröra och ägg till lunch och pastasallad med kyckling och fetaost, till middag. Pust.

2) Packande av träningsväska. Det finns en lång paus där på mitten. Typ 2 timmar. Och dottern vill ju ändå inte umgås med mig… Det nästan STÅR löp-paus på schemat. En timme borde man kunna pilla in. Löparkläder alltså. Det är det enkla. Sen ombytet efteråt… hur många gånger har man inte glömt bh:n eller strumporna?!?  Det krävs ett visst mått av koncentration och fokus för att få till det. Men det ska gå.

3) Googla fram en karta över Hörby. Jag måste ju hitta rätt också. Och mitt lokalsinne känner ni till. Om det inte blir fler uppdateringar här på bloggen framöver då vet ni. Då irrar jag fortfarande rundor i Hörby. Kanske kan få ihop mitt eget lilla TEC. Eller HEC då.

Vad gör ni en helt vanlig lördag?

9 Kommentarer

 • Svara
  Thomas
  9 april, 2011 kl 09:48

  Sicken tur att du har en GPSklocka, så hittar du alltid tillbaka :-)

  Själv sticker jag iväg och ser när Daniel och de andra ger sig iväg på Heleneholms ½mara och Mara :-)

 • Svara
  Gert
  9 april, 2011 kl 11:05

  Hej Anna.
  Matlådan lät god.Här blir det plommonspäckad fläskarrè med brunsås och kokt potatis och stekt lök..Dammsugare skrev du.Det behövs här idag men den äter jag inte.:)
  Vad gör jag en vanlig Lördag.Kollar tipsfotboll på eftermiddagen.Eller spelar golf när det blir varmare.Än har jag träningsförbud av läkaren.Fyra dagar till.Träningsväskan är packad.:)

 • Svara
  Helena
  9 april, 2011 kl 12:07

  Just den här lördagen blev det en dryg mil på en runda från Norra Fäladen i Lund ut till nybyggena i Stångby och tillbaka. Hade varit synd att slösa bort det strålande vädret! :-) En lördag jag inte jobbar (dvs varannan vecka) blir det oftast en tur på stan, läsning, kvalitetstid med sambon… och så träning förstås :-)
  Hoppas du hittar någon bra runda i Hörby. Själv kan jag bara de sporadiska bitar som fastnat till följd av några sprungna Marknadslopp :-)…

 • Svara
  Gert
  9 april, 2011 kl 12:44

  Jag har faktiskt ett kul minne från Hörby marknadslopp.
  Ett år hade vattnet tagit slut på vätskekontrollen.Det var ju inte kul men året efter stod det en tankbil från brandkåren i skogen.:)Då räckte vattnet.:)

 • Svara
  Johan
  9 april, 2011 kl 21:15

  1½h löprunda i solen och vinden, följt av massage stod på programmet idag. Fick dock träningsförbud av massören resten av veckan. Tur att det bara är en dag kvar.:)

 • Svara
  Lotta
  9 april, 2011 kl 23:08

  klippning, handling, kaffe i solen, vårstädning av trädgård och bortsopning av grus på trottoaren framför huset, kaffe med glass framför premier league-fotboll (rätt lag vann, så klart!) innan årets grillpremiär och ett glas rött. det enda som saknades för att göra dagen perfekt var en löprunda i den underbara vårsolen..

 • Svara
  Anna (orka mera)
  9 april, 2011 kl 23:35

  Thomas – lät som en trevlig lördagsutflykt. Han måste blivit glad för en sån hejjarklack!

  Gert – tradig läkare ju! Men snart är det din tur!

  Helena – runda och runda… jag fick vända efter halva då jag villat bort mig fullständigt. Blev samma väg tillbaka.

  Gert igen – haha, ja då ska det väl ha varit tillräckligt!

  Johan – värst vad alla förbjuder träning nuförtiden! Vad har du nu hittat på?

  Lotta – det mesta lät trevligt… förutom trädgården och fotbollen…. :)

 • Svara
  Johan
  10 april, 2011 kl 11:47

  Min massör kör även healing (skum känsla när man känner hur det flyttas energi inne kroppen utan att någon rör en? Jag var som en banan i o m att jag alltid springer på vänster sida. Så hon ”flyttade” ryggraden, eller energin runt den. Trodde inte på sådant innan, men något händer i varje fall. Så det blev förhållningsregler, ingen träning på 2 dagar och börja springa växelvis höger och vänster sida.

 • Svara
  Lotta
  10 april, 2011 kl 14:46

  Anna – fotboll är VIKTIGT! :P och i gårdagens härliga väder var det tom trevligt att jobba i trädgården för en gångs skull, fast jag annars mest tycker det är pest och pina och helst har trädgården till att sitta eller ligga still i. ;)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.