En klapp på axeln!

Idag klappar jag mig själv på axeln för att jag tagit mig tid till LÖPSKOLNING.

IMG_0114

Vet inte varför det är mycket lättare att bara gå ut och springa, än att liksom göra något mer kvalitativt. Men det tar alltid emot lite och undanflykterna är många. Dessutom känner jag mig alltid så fånig när jag hoppar indianhopp och sprättar med benen framför mig.

Fast efter ett tag blev jag arg på mig själv. Varför ska jag känna mig fånig? Det finns massa saker som är fånigare att syssla med! Och varför skulle det vara fånigare att springa med höga knän än att springa rakt fram. Spela roll liksom.

Höga knän, hälkickar, sprättsteg och indianhopp. Sidosteg, mångsteg, hoppsteg i sida och mer mångsteg.

Nu känner jag mig RIKTIGT duktig!

8 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  2 april, 2011 kl 17:03

  Vi brukar köra löpskolning som en del av passet när vi tränar ute i Skrylle med klubben under vinterhalvåret. Sedan blir det inte riktigt av att man fortsätter med det på egen hand, fastän man vet att man borde…

 • Svara
  soffan
  2 april, 2011 kl 18:29

  Det är som jag med stretchen! Jag vill stretcha, jag vet att det skulle vara bra för mig, och det tar vad – en kvart om dagen? Ändå tar det emot så in i helskotta… Why?!

 • Svara
  Thomas
  2 april, 2011 kl 19:34

  Klart att du är duktig Anna. En klapp på varje axel från mig:)

 • Svara
  Gert
  2 april, 2011 kl 19:57

  Du är jätteduktig Anna.Oavsett hur man springer kan det aldrig vara fånigt.Det tycker barade som inte gitter själv.:)

 • Svara
  Gert
  2 april, 2011 kl 19:58

  Du är jätteduktig Anna.Oavsett hur man springer kan det aldrig vara fånigt.Det tycker bara de som inte gitter själv.:)

 • Svara
  anneliten
  2 april, 2011 kl 23:29

  Jag är likadan. Hoppar över stegringslopp och löpskolning trots att min tränare skriver in dem i mitt schema :-) Nu när du har skärpt dig ska jag göra det också. Sådetså!

 • Svara
  Ingmarie
  3 april, 2011 kl 00:31

  Det är inte fånigt! Det är coolt! Tror många glömmer att det är en del av träningen men när man tänker att det är det så blir det mycket enklare! Och du ÄR ”duktig”. (Gillar dock inte det ordet riktigt…)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  3 april, 2011 kl 09:42

  Helena – nej det är MYCKET lättare om man är flera! Tänk om man skulle gå med er ändå….

  Soffan – håller med, stretch är min andra svaga sida!

  Thomas -tack tack!

  Gert – det har du rätt i!

  Anneliten – då tummar vi på det!

  Ingmarie – nej det där duktiga ordet gillar jag inte riktigt heller. Eller rättare sagt, jag känner mig inte duktig för att jag tränar, för det är liksom vardagsmat för mig, något jag älskar och tycker om. Däremot är jag duktig när jag gör sånt som tar emot lite. När jag städar är jag till exempel sjuhelsikes duktigt! Och när jag löpskolar. Men att springa ett marathon, det är inte speciellt duktigt, det är ju bara kul! Om du hänger med :)

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.