Aktuellt

Body vaddå?

Jag behöver er hjälp. Vilken Les Mills-klass är roligast?

När jag börjar mitt nya jobb är planen att jag ska ta in ytterligare en Les Mills-klass, förutom Body Pumpen som redan finns.

Men hallå, det är ju som att stå vid värsta buffén och försöka välja. Det går ju inte. Jag vill ha allt! Så help me out, vilket är roligast?

23 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  27 april, 2011 kl 12:55

  Jag älskar BodyBalance. Det är så perfekt för löpare och man mår så bra i både kropp och själ efter ett sånt pass. Det är ju inte pulshöjande och jobbigt så, men det är välgörande och jobbigt på ett annat sätt.

  Annars är BodyStep och BodyAttack rätt så roliga. BodyAttacken är roligare än BodyStepen. Jag är inget större fan av BodyCombat, även om det också funkar ibland. BodyJam är ganska krävande dans, men säkert roligt om man hinner gå ofta. BodyVive marknadsför sig som att passa för människor i kategorin 40+ och därför har jag aldrig ens prövat på det.

  Nej, jag slår ett slag för BodyBalancen! :)

 • Svara
  Hanna
  27 april, 2011 kl 13:03

  Bodyjam, helt klart ! Det är annorlunda på det viset att det är dansinspirerat men samtidigt mycket bra för konditionen ! Man behöver heller inte vara dansare för att hänga med, det är enkelt o kul ! Så det är perfekt ifall gymmet inte har mycket dansinspirerade pass.

 • Svara
  Träningsglädje
  27 april, 2011 kl 13:14

  combat! fast alla verkar älska attacken just nu. den har jag aldrig testat. balance är också bra. eller, välgörande i alla fall.

 • Svara
  Christian
  27 april, 2011 kl 13:41

  BodyAttack röstar vi på!

 • Svara
  soffan
  27 april, 2011 kl 14:13

  BODYCOMBAT eller BODYBALANCE! Två väldigt olika program, men båda är grymma :D ! Är det en anläggning med mycket dansvana medlemmar så är BODYJAM fantastiskt bra, men det ÄR en lite mer avancerad dansklass. Det är mina favvisar iallafall. Och RPMen såklart :D .

 • Svara
  emilforss.se
  27 april, 2011 kl 14:22

  Får jag säga ett koncept säger jag: BODYCOMBAT!!! Det är det konceptet jag tränar helst själv och har en dröm att en gång få instruera i.

  Bodybalance är ett mysigt, harmoniskt, men samtidigt kraftfullt koncept.

  Jag instruerar ju i RPM som du kanske vet, men har ni Cykel på anläggningen och ni funderar på att ta in ETT koncept skulle min första röst hamna på 1. BodyCombat (så mycket träningsglädje, hög puls, mjölksyra och power!) och 2. Bodybalance.

 • Svara
  Helena
  27 april, 2011 kl 14:44

  BodyCombat for sure!!! Hej pulsträning! :)

 • Svara
  Andrea
  27 april, 2011 kl 15:30

  Body balance!!!

 • Svara
  Lovisa
  27 april, 2011 kl 15:45

  Bodyjam är helt klart det roligaste!

 • Svara
  JOHN
  27 april, 2011 kl 15:55

  Haha! Här var det spridda skurar! Lär ju inte bli lättare för dig. Men jag kan nog hålla med ett par om att Bodybalance är kanon. Tyvärr är jag ALLTID ensam man på dessa pass men jag klagar inte ;)

  Bodybalance är bra för oss löpare. Bättre styrka, balans och smidighet. Jag kör även Core en gång i veckan. Bålstyrka kan man inte få nog av :)

 • Svara
  Carina
  27 april, 2011 kl 16:01

  Body combat verkar roligt… hade jag gillat :O)

  //Cee

 • Svara
  Lotta
  27 april, 2011 kl 16:01

  Combat eller Balance! :)

 • Svara
  Karin
  27 april, 2011 kl 16:03

  Bodybalance!

 • Svara
  Ann
  27 april, 2011 kl 16:25

  Jag röstar för BodyCombat (näst efter BodyPump alltså!!)!

 • Svara
  Ida
  27 april, 2011 kl 16:45

  jag röstar också för attacken men det vet du ju redan ;)

 • Svara
  Keron
  27 april, 2011 kl 18:14

  Beror i och för sig vad det övriga utbudet på ditt gym är, hur man ska komplettera det. men jag röstar på balance.

 • Svara
  Jojohanna
  27 april, 2011 kl 19:43

  Om den är roligast vet jag inte, då tänker jag mest på hopp och studs. Men jag slår nog också ett slag för balance som kompletteringsträning. Men varför inte testa allt först, precis som en buffé, :) och sen välja…

 • Svara
  Becky
  27 april, 2011 kl 21:50

  BODYBALANCE!!!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  27 april, 2011 kl 22:51

  Ställning so far: Body Balance i ledning, tätt följt av body combat. Tack för alla era åsikter!

 • Svara
  Andreas
  28 april, 2011 kl 09:24

  Jag är inte mycket för Bodykoncepten övehuvudtaget och sticker ut hakan ordentligt och slår ett slag för den ultimata fulträningen…Ruffietraining ;-)

 • Svara
  Lotta
  28 april, 2011 kl 22:54

  de enda BODYpass jag egentligen tycker är nåt att ha är balance och jam – och jam kan vara svårt om man inte har halvhyfsad dansvana i alla fall. Jag vet inte hur klart Sh’bam är, om det är på gång snart, det ska ju vara enklare åtminstone. Jag lägger även min röst på balance som är ett grymt bra pass även om ”roligt” inte är det ord jag skulle beskriva det med.

 • Svara
  Marre
  29 april, 2011 kl 13:14

  BodyCombat förstår, världens bästa pass! Passar alla och får igång lyckohormonerna direkt!

 • Svara
  Emelie
  1 maj, 2011 kl 10:45

  BodyCombat eller BodyJam röstar jag på. :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.