Aktuellt

600 spänn för 34 sekunder?

Lidingöloppet 2010: stryk av Coach F med 34 sekunder.

Lidingöloppet 2011: Fight.

Vi bloggare som ingår i Bloggar om Träning har via Adidas blivit erbjuden en sponsorplats i loppet. I vilken startgrupp framgår inte.

Risken finns att jag startar sist, om än i snygga Adidas-kläder, och därmed får armbåga mig fram. Då tappar man snabbt 34 sekunder.

Så den stora frågan är om det är värt att anmäla sig som vanligt och hamna i startgrupp 2?

600 spänn – 34 sekunder. Det är dyra sekunder.

Startar jag sist har jag ju dessutom jordens bästa ursäkt ifall jag inte skulle slå honom…

11 Kommentarer

 • Svara
  Johan
  15 april, 2011 kl 14:03

  Jag är ju en liten snålis och nya fina kläder är ju aldrig fel =). Det kan ju också vara så att ni får starta efter eliten, beror ju på vilket upplägg de har.

 • Svara
  emilforss.se
  15 april, 2011 kl 14:23

  Jag startar mer än gärna sist då jag inte har något mål att slå ngn speciell tid. Första gången jag springer och då är det väl OK att kolla in banan och så ;)?

 • Svara
  anneliten
  15 april, 2011 kl 15:32

  Men borde du inte kunna anmäla dig själv och få anmälningsavgiften av Adidas? de vill väl ha sina sponsrade löpare i frontlinjen – eller?

 • Svara
  Snorkkis
  15 april, 2011 kl 18:09

  Förra helgen skulle jag ha betalat en miljon för en extra minut. 600 spänn låter billigt…

 • Svara
  Helena
  15 april, 2011 kl 18:47

  Men din gentlemannaman bortser väl från 34 sekunder eller?! Fast, han är ju lite känslig har jag förstått, ifråga om det där med tjejspö :-D Jag hade nog satsat på de där 600 kronorna, hihi! Kör så det ryker i dina nya fina kläder i alla fall!

 • Svara
  Johanna
  15 april, 2011 kl 19:47

  Tycker du ska kolla med Adidas vilken startgrupp du kan tänkas hamna i. 34 sekunder är 34 viktiga sekunder, ju!

 • Svara
  Ingmarie
  15 april, 2011 kl 21:56

  Äsch, det där grejar du! men jag håller med de andra. Säg till adidas!

 • Svara
  Lotta
  15 april, 2011 kl 23:20

  svårt, jag är både, erhm, ekonomisk, och stor vinnarskalle.. Håller med övriga om att du måste kunna fråga adidas och besluta sen, men om deras erbjudande innebär startgrupp för långt bak hade jag nog betalat iaf.

 • Svara
  Carina
  15 april, 2011 kl 23:24

  Om alternativet för att få spons är att starta väldigt långt baka så skulle jag nog i dina (adidas) kläder övervägt det rätt noga. Blir det inte väldigt trångt på Lidingöloppet längre bak i leden?? Borgare ju inte direkt för någon snabb tid i så fall.

 • Svara
  Hilda
  16 april, 2011 kl 21:31

  Jag hade absolut struntat i sponsringen (eller bett att få en garanti av Adidas att du får starta i din rätta startgrupp). Annars kanske du och coachen kan starta längre bak båda två? Fast resultatet kommer ändå inte visa någon av eras rätta kapacitet i såfall och det kan stå och falla på att man har tur med vilka man armbågas mot….Vägra sponsring och spring i rätt led!

 • Svara
  Gert
  21 april, 2011 kl 11:54

  600 kr plus resan dit och tillbaka blir ju mycket pengar men skall du starta längst bak får du ju ingen glädje av loppet.Du har nog redan frågat Adidas vad som gäller.Jag hade nog hellre betalat än att starta längst bak.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.