En alldeles fantastisk dag!

Tror banne mig Gerdahallen hade sin allra bästa inspirationsdag i dag. Aldrig tidigare har jag gått hem så här rakt-igenom-jättenöjd! Och då har jag varit på många inspirationsdagar.

Det blev inte helt oväntat mycket spinning och funktionell träning. De områden jag gillar allra bäst just nu!

Först ut en kanonbra klass med Jari Ketola. Mannen som jag i min fantasi målat upp som en arg, militärisk slavdrivare – skrikandes på finska. Han var allt annat än så. Han pratade Stockholmska. Vilken chock liksom. Inget annat stämde heller, han var ytterst sympatisk, systematisk och pedagogisk. Vi fick allt från styrka till balans, stabilitet och pulstoppar.

IMG_0099 IMG_0098

Jari höll senare under eftermiddagen en workshop, där vi under betydligt lugnare former fick testa lite allt möjligt smått och gott. Andreas passade på att tigga en autograf till Malin som inte vågade:

IMG_0104

Tre pass spinning avverkades under dagen, två med Nils Torring och ett med Gerdas egen Lotta Bohlin. Så här svettig såg jag ut efter första passet:

IMG_0101

Lottas klass var riktigt bra men eftersom jag kört det tidigare blev det ändå en liten besvikelse. I jakten på ny inspiration hade jag hellre velat ha något nytt. Men jag ska inte klaga, passet är grymt och Lotta fantastiskt duktig som instruktör!

Inför dagens sista pass kom Nils fram till mig och berättade att han läst min blogg och ville tacka för de fina orden jag skrivit om honom. Han hade googlat sig själv och kommit till mig…

IMG_0106

Och ja Nils, det blir lovord även idag! Två kanonpass verkligen. Bra musik, bra coaching, bra pepp. Pigg och taggad på första passet kunde jag verkligen fokusera och köra fullt ut. Även sista passet blev en riktig höjdare trots att krafterna borde ha börjat sina efter en hel dags träning. Vetskapen om att det var soffan som väntade gjorde väl sitt för att jag skulle våga trycka på det allra sista och slänga activiomätaren upp på det röda.  Men så spelades ju också en av mina favoriter:

En toppendag alltså. Den bästa i Gerdahallens inspirationsdagshistoria. Man tackar och bugar.

10 Kommentarer

 • Svara
  Magnus
  13 mars, 2011 kl 09:23

  Kul att läsa och härlig bild på dig och Nils!

 • Svara
  Viveca
  13 mars, 2011 kl 10:14

  Vågar nog inte komma på funktionella på tisdag….

 • Svara
  Emelie
  13 mars, 2011 kl 14:45

  Avundsjuk, jag är så avundsjuk… Låter super!!

 • Svara
  Thomas
  13 mars, 2011 kl 21:44

  Vad härligt det ser ut!
  Hoppas att du är full av inspiration nu..
  :-)

 • Svara
  Lena
  13 mars, 2011 kl 22:27

  Åhhhh, verkar ha varit mer eller mindre magiskt!

 • Svara
  Ingmarie
  13 mars, 2011 kl 23:01

  Vilken toppen söndag! Svår att slå! :-O

 • Svara
  Anna (orka mera)
  13 mars, 2011 kl 23:44

  Magnus – jajemen! Det var innan jag visste hur trött jag skulle bli :)

  Viveca – nej, jag har lite nytt att plåga dig med minsann!

  Emelie – det var kanon från början till slut. Du skulle ha varit där!

  Thomas – kan du ge dig på!

  Lena – Inte dumt alls. Så kul med ny inspiration!

  Ingmarie – fast det var lördag. Jag har inte hunnit blogga idag än, trots att klockan är 22.41. Vad är det som händer? :)

 • Svara
  annastei
  14 mars, 2011 kl 13:33

  Nils har mycket att leva upp till nu… Jag har bokat in mig på hans pass på Workout Åre, och har höga förväntningar efter att ha läst om honom här :)

 • Svara
  Gerdahallen prickade bullseye « Magnus Gårdmark
  14 mars, 2011 kl 13:34

  […] Mer om Gerdahallens inspirationdag hos Åsa ( här och här) och Anna! […]

 • Svara
  Anna (orka mera)
  14 mars, 2011 kl 23:13

  Annestei – du kommer inte bli besviken, jag lovar!

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.