Aktuellt

Belöningen!


Tight uppgörelse där jag drog vinstlotten och Linn kom trea. I år är dock Linn den snabbare av oss…

För nästan ett år sen vann jag mitt första lopp – Skryllemilen. Totalt oväntat, och det var MYCKET nära att jag i vanlig ordning packat ihop mina grejer och åkt hem efter målgång, och därmed missat själva prisutdelningen.

Som tur var upplyste någon mig om att jag varit första tjej över mållinjen, och att det kunde vara en idé att stanna. Vid den totalt oglamorösa prisutdelningen, helt utan flagga och nationalsång,  mottog jag förstapriset – ett presentkort värt 500 kr på ICA i Södra Sandby

Presentkortet har legat och samlat damm i nästan ett år, men igår såg jag att giltighetstiden var på väg att gå ut. Tog bilen och körde några mil för att utnyttja mina plågsamt förvärvade pengar. Förväntade mig en skruttig butik i en mindre skånsk håla. Hittade paradiset!

Så mycket delikatesser, hemmagjorda charkuterier utan E-nummer, ostar, lyxiga knäckebröd, ekologiska produkter i mängder, blanda-din-egen-müsli-ingredienser, nötter, frön,  och konstiga bär.

 

Efter en veckas mindre kulinarisk portugisisk mat (helt okryddad…) ville jag ha precis allt. Jag höll inte på komma där ifrån och notan hamnade strax över två tusen kronor.

Om de har samma fina pris i år har jag verkligen en morot att springa fort! (Och Linn ska inte vara med… )

6 Kommentarer

 • Svara
  Linn
  30 mars, 2011 kl 14:16

  Anna, du är nog en av de mest altruistiska och diplomatiska personerna jag någonsin har träffat!
  Jag kommer alltid att ligga steget efter dig,
  don´t worry!
  Inte en chans att jag kommer om din fina dieselmotor:)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  30 mars, 2011 kl 14:19

  Linn – haha, du orkade ju prata OCH springa samtidigt i Portugal. Jag bara sprang och tjuvlyssnade för hade jag öppnat munnen hade jag förmodligen dött :)
  Och min diesel hinner ju inte gå igång på 10 km, det är det som är problemet! Du har inte ändrat dig och vill vara med förresten? Familjen är på handboll så jag måste åka själv, och det är ju JÄTTETRÅKIGT!

 • Svara
  Lotta
  30 mars, 2011 kl 21:34

  Vilken ljuvlig butik! :D blir hungrig bara av att tänka på alla godsaker.

 • Svara
  Gert
  30 mars, 2011 kl 21:54

  Det är dyrt att äta.Först betalar man maten.Sen betalar man gymmet för att träna bort den.Fast.Hm.Det är ju inte bara mat som slinker ner förstås.*L*

 • Svara
  Anna (orka mera)
  31 mars, 2011 kl 08:08

  Lotta – ja det var helt fantastiskt. Älskar små fina hyllor med små söta burkar. Mmmmm. Härligt med kylen full!

  Gert – haha :)

 • Svara
  soffan
  1 april, 2011 kl 23:53

  ICA i Södra Sandby är fan bra alltså, där brukade jag handla när jag var hästtjej och bodde i Torna Hällestad :D .

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.