Aktuellt

Att gå vidare

Jag har fått frågan om mitt gym-byte både här i bloggen, via  mail och på  Facebook. Så jag vill ägna ett litet inlägg åt att förklara mig.

Jag har alltså efter 5,5 år på Train’in beslutat mig för att gå vidare. Jag vet att det spekuleras om orsaken. I en by som Kävlinge finns verkligen förmågan att göra en höna av en fjäder. Jag har hört den ena mer fantastiska orsaken än den andra till mitt beslut.

Men det här är ingen Hollywood-film, och anledningen till mitt byte är faktiskt inte spännande alls. Jag har fått möjlighet att jobba som gruppträningsansvarig på ett annat gym. Ett fast jobb med marknadsmässig lön. Jag har fått möjligheten att försörja mig på det jag brinner för, träning och hälsa. En möjlighet jag inte kunde tacka nej till.

Mitt beslut har ingenting med Train’in att göra. Jag har alltid trivts på Train’in med all fantastisk personal och med alla underbara kunder. Train’in har varit mitt andra hem och ni ska veta att mitt beslut har krävt sina sömnlösa nätter.

Nu lämnar jag ett väl fungerande gym bakom mig för att ta steget in i en för mig okänd verksamhet. En verksamhet som på några plan kanske inte kommit lika långt men som jag ska utveckla efter bästa förmåga. Jag ser med spänning och tillförsikt på mitt nya jobb och alla de utmaningar det innebär. Samtidigt önskar jag mina kollegor och kunder på Train’in allt gott i fortsättningen.

Inga hard feelings.

27 Kommentarer

 • Svara
  Katarina
  17 mars, 2011 kl 12:51

  Verkligheten och sanningen är ofta så tråkiga att andra människor gärna skriver om den, märkligt nog.

  Njut av din framgång!

 • Svara
  Andreas
  17 mars, 2011 kl 12:54

  Är det i Bjärred så skall jag börja hos dig!

 • Svara
  Petter
  17 mars, 2011 kl 13:04

  Kan bara säga GRATTIS!!!! Hur skulle du kunna tacka nej? Grattis till din nya arbetsgivare med, de har hittat en kanonmedarbetare!

 • Svara
  Russin
  17 mars, 2011 kl 13:34

  Kul. Grattis! Det är bra att röra lite på sig och anta nya utmaningar.

 • Svara
  Thomas
  17 mars, 2011 kl 14:16

  Spännande! Lycka till!!

 • Svara
  Jenny
  17 mars, 2011 kl 14:50

  Låter ju helt oerhört spännande, vad kul och grattis!

 • Svara
  Gert
  17 mars, 2011 kl 15:32

  Alltid roligt att kunna försörja sig på det man brinner för.
  Grattis och lycka till!

 • Svara
  Lotta
  17 mars, 2011 kl 15:33

  Men ÅH SÅ ROLIGT! Grattis till tjänsten och stort lycka till, vilken utmaning, men det kommer du att klara galant! :D

 • Svara
  Anna
  17 mars, 2011 kl 17:05

  Var är det någonstans???? Vad kul Anna att du fått ett jobb som passar som handen i handsken. Lite avis blir man allt. Önskar dig all lycka på ditt nya jobb och skriv nu vart det är så jag kan komma och kanske spinna för dig innan magen blir alldeles för stor.

 • Svara
  Jane Hviid
  17 mars, 2011 kl 17:32

  GRATTIS! Vad roligt och jag väntar med spänning att få höra när,var hur osv…. nu när vi snart flyr till sydligare breddgrader:).Det finns inget roligare än att fortsätta att utvecklas inom det man brinner för, så full fart framåt!!

 • Svara
  Jenny B
  17 mars, 2011 kl 19:05

  Verkligen stort grattis..
  Som Håkan mfl skrev, aldrig fel att få jobba med det man älskar och utveckla sig själv. Se det som den största utmaningen i ditt liv just nu..
  Grattis!!

 • Svara
  Christian
  17 mars, 2011 kl 19:44

  Lycka till Anna!
  Kommer sakna dig!

 • Svara
  Mattias
  17 mars, 2011 kl 21:38

  Grattis till nya jobbet!

 • Svara
  fine
  17 mars, 2011 kl 21:46

  Va roligt med nya utmaningar, lycka till! :)

 • Svara
  Daniel
  17 mars, 2011 kl 22:08

  Jättekul för dig ju!!!
  Grattis och lycka till!

 • Svara
  Niklas G
  17 mars, 2011 kl 22:36

  Grattis Anna och lycka till!
  Kommer sakna dig på spinningpass etc!

 • Svara
  Petra
  17 mars, 2011 kl 22:58

  Grattis o stort Lycka till !

 • Svara
  Ingmarie
  18 mars, 2011 kl 00:54

  Jag säger som jag sa innan, det här kommer att bli jättebra! Superstort grattis! Lyllos nya gymet och deras kunder som får dig! :-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  18 mars, 2011 kl 07:36

  Tusen tack för all er pepp, support och alla grattisar! Det värmer!

  Andreas – nej, det är inte Bjärred, jag blir kvar i Kävlinge men på det andra gymmet: Time Sportclub.

  Anna – Time Sportclub i Kävlinge. Men jag börjar inte förrän din magen blivit stor redan. 1 juni byter jag. Men du är välkommen var jag än är!

  Christian och Niklas G- tack, detsamma!

  Ingmarie – tack för ditt stöd i samband med detta. Det betyder massor!

 • Svara
  Niels Chr/
  18 mars, 2011 kl 10:52

  Gratulerar till nya jobbet! Roligt att höra att du ska fortsätta bränna dina kalorier i Kävlinge … Eftersom att spinningen är min huvud-aktivitet tvingas jag överväga ett gym-byte till hösten. Ett svårt beslut även för mig.

 • Svara
  Camilla
  18 mars, 2011 kl 16:42

  Ser framemot att få jobba med dig igen!! Längtar :-)

 • Svara
  Anna
  18 mars, 2011 kl 20:00

  Tycker du gör helt rätt!!! Lycka till! Kram

 • Svara
  Anna (orka mera)
  18 mars, 2011 kl 20:04

  Niels Christian – tack så mycket! Och förlåt att jag tvingar fram svåra beslut även hos dig. Men du har ju hela sommaren och många långa rundor på dig att fundera. Hoppas semlan smakade :)

  Camilla – det ska bli jätteroligt! Vi får väl teama något kul när jag är på plats!

  Anna – Tack!

 • Svara
  Kerstin
  18 mars, 2011 kl 20:06

  Vi önskar dig all lycka på det nya jobbet, kram Kerstin och Ken

 • Svara
  Anna (orka mera)
  18 mars, 2011 kl 20:08

  Kerstin – tack så mycket!!

 • Svara
  JOHN
  18 mars, 2011 kl 20:27

  Stort grattis till nya jobbet! Måste vara underbart att få jobba med träning och hälsa! Människan är ju rädd för förändring då det inskränker på tryggheten en aning men det blir ju nästan alltid bättre.

  Lycka till! :)

 • Svara
  soffan
  20 mars, 2011 kl 00:27

  Oj vad spännande! Stort grattis till nya jobbet, och ett lika stort lycka till :D !!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.