Aktuellt

Sjukgymnastens dom…

Var hos sjukgymnasten idag. Gick sådär. Inte för att det på något sätt var fel på sjukgymnasten, han verkade duktig och seriös.

Han klämde, böjde, vred, drog, pressade, vinklade och såklart kändes det INGENTING. Mina symtom passade inte in på någon känd åkomma. Han misstänkte att min iliopsoas var överansträngd. Inte trasig, inte skadad, men överansträngd. Fast det stämde förstås inte helt in i bilden.

Blev ordinerad tvära friktioner 10 minuter dagligen. OCH löpning. Jag FÅR alltså springa, men inte så långt – max30 minuter. Såklart trevligt, men det känns mest läskigt.

Väntar nog till fredag innan jag testar. Känner mig inte riktigt redo.

0

7 Kommentarer

 • Svara
  Daniel
  3 februari, 2011 kl 11:09

  Blir inte riktigt klok på det? Du är hel och får springa alltså, bara lite överansträngd? I så fall var det ju bra nyheter! :)

  Lycka till på fredag!

  0
 • Svara
  Anonym
  3 februari, 2011 kl 11:52

  Låter ju faktiskt lite grann som mina høftåkomma ændå. Mina høft blev øvaranstrængd før att jag var før svag i rumpmusklerna. Testa med en massa benstyrka och høftstærkande øvningar :) Och jag fick också springa, men inte långt (anledningen till att det bara blev en Kævlingeintervall)
  Vad ær tværa funktioner?
  Lycka till!

  0
 • Svara
  Linn
  3 februari, 2011 kl 11:56

  Känns väl rätt ok tycker jag? Visst man vill ju veta vad det är men också väldigt skönt att det inte verkar vara något allvarligt! Vi vill ju vara fit for fight om en månad :)

  0
 • Svara
  Louise
  3 februari, 2011 kl 12:56

  Det där låter precis som det var för mig, jag gick till en naprapat och kände ingenting därinne, direkt ute på gatan igen så kände jag smärtan igen! Och var också troligtvis överansträngd, på ena sidan.. Men efter att ha gjort ”musslan” och myrtl så är all smärta som bortblåst i alla fall :) hoppas det löser sig för dig också!

  0
 • Svara
  Thomas
  3 februari, 2011 kl 14:47

  Det inger ju hopp!
  Vad bra att du försök häromdagen inte gjorde det värre :-)

  0
 • Svara
  Andréa
  3 februari, 2011 kl 18:38

  Tråkigt såklart, men eftersom du får springa är det ju typ bra ändå! :)

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  4 februari, 2011 kl 12:32

  Daniel – fast jag känner mig inte hel… testade 16 minuter igår. Högg direkt. Blir inte klok på det alls.

  Anonym (Sara) – jag ska massera tvärsöver muskeln, tio minuter varje dag. Men det gör så jäkla ont efter hans massage att jag kan bara inte…

  Linn – det kändes ok då. Men när jag har testsprungit känns det inte alls ok. Jag vill ju ha en mirakelkur!!

  Louise – jag fortsätter mussla och myrlta, det här ska bli bra!!!

  Thomas – fast nu är det värre igen…. GAAAH!

  Andréa – jo i teorin. Fast i praktiken sket det sig. Högg från första steget. Och kändes inte bra efter.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.