Vad jag inte ska göra i helgen

Hit ska jag inte:

image

Och inte hit:

image

Det är med viss sorg i hjärtat faktiskt.

11 Kommentarer

 • Svara
  Jonna
  28 januari, 2011 kl 11:14

  Tråkigt att du har fått ont i höften! Men du är säkert snart på gång igen, och kommer fortsätta leverera och inspirera hela 2011.

 • Svara
  Jane
  28 januari, 2011 kl 12:01

  Trist. :( Men du kanske ska överväga hit – http://www.bloggerbootcamp.se?! :)

 • Svara
  Thomas
  28 januari, 2011 kl 12:23

  Mycket tråkigt!

  Men du kan ju följa med löparinvalidklubbens sammanträde på vegegården 13.00 i morgon? :-)

 • Svara
  Sofie RW
  28 januari, 2011 kl 19:12

  Men känner jag dig rätt kommer du inte precis att ligga och klia dig på magen heller. Ha det topp!

 • Svara
  Erika
  28 januari, 2011 kl 19:50

  Snygg blogg! Och sugen på semlor blev jag också :)

 • Svara
  Åsa
  29 januari, 2011 kl 11:39

  Du behöver inte vara ledsen, du kan ju besöka ”det andra” gymmet. Där finns ju Sveriges bästa träning. ;-)

 • Svara
  Marie
  29 januari, 2011 kl 12:35

  Gör ont i mitt hjärta med av att missa Nike Blast :(

 • Svara
  Anna (orka mera)
  29 januari, 2011 kl 20:18

  Jonna – I’ll do my very best :)

  Jane – mmm, det är frestande!

  Thomas – hade varit jätteroligt. Men jag ska på handboll i Höör. Men allahjärtanslöpningen kommer jag på, gör du?

  Sofie RW – neeeh, du hade rätt. Jag sprang på stan istället :o

  Erika – tack! Semlor är det bästa som finns :)

  Åsa – haha, så sant. Att jag inte tänkte på det…

  Marie – då är vi två med hjärtesorg! Vi får ta igen det nästa år!

 • Svara
  Hanna
  29 januari, 2011 kl 22:37

  Hej! Jag googlade in här på löparknä, och blev överlycklig när du skrev att man kan bli av med det. 2 månader har gått och jag känner ingen smärta i vardagslivet, men fortf extremt stel i muskel och senor hela vägen längs låret. Var precis som du att jag inte kunde vända mig i sängen först. När du stretchade framsida lår, var du extremt öm i knäleden efter när du skulle räta ut benet? Jag har svinont då, men själva stretchen är skön. Tappade du mkt kondition?

 • Svara
  Thomas
  30 januari, 2011 kl 12:18

  Handboll i Höör är säkert bra det med :-)
  Jag kommer om kroppen är hel ;-)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  30 januari, 2011 kl 15:32

  Hanna – lårstretchen framkallade löparknäkänslan för mig, dvs det högg i sidan (inte fram). Min sjukgymnast sa att det var helt ok. Gjorde ont när jag skulle räta ut, men alltså inte framtill. Klart jag tappade lite kondition, speciellt som jag inte kunde spinna heller. Efter ett tag kunde jag börja intervallträna. Jag kunde maxa korta sträckor men inte mala på. I och med det fick jag upp flåset fort igen.

  Thomas – det var kul. Dom vann :) Då hoppas vi på hela kroppar till långlöpningen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.