TGIB

Thank God it’s BARMARK! Lyckan är fullständig. Så fullständig att jag rev av en liten löprunda på lunchen.

Att prognosen ser ut så här till helgen tänker jag inte ens låtsas om:

image

11 Kommentarer

 • Svara
  Malin
  17 januari, 2011 kl 13:57

  Tack för en mycket inspirerande sida! Jag hör till kategorin periodare med mycket dålig träningsdisciplin. Jag är dålig på att välja träningen först..ska bara..ska bara…
  Bästa inspirationen är när du beskriver ett pass, känslan i ösregn eller solig morgon. Det går jag igång på! Tack för det! /Malin

 • Svara
  Thomas
  17 januari, 2011 kl 14:02

  Amen!

 • Svara
  Ann
  17 januari, 2011 kl 15:01

  Här (i E-tuna) är det så sjuuuukt mycket modd och vattenpölar så jag blir komplett galen snart. Isigt som satan, med en decimeter vatten uppepå. Thank god att jag köpte Icebug säger jag, de är iallafall en aning vattenavvisande. Men det hänger vår i luften och för var dag kommer vi onekligen närmare…Älska den känslan!!

 • Svara
  J
  17 januari, 2011 kl 15:30

  BARMARK?! I wish! :( Här kommer nog snön och isen att ligga kvar till midsommar ungefär. Ja, ungefär samtidigt som nästa vinter är i antågande.

 • Svara
  Märtha Louise
  17 januari, 2011 kl 15:31

  Åh, önskar det vore barmark här på Österlen också… Var ute en sväng med hunden och fick gå millimeter för millimeter pga is med vatten ovanpå.. men jag tänker att det säkert var bra övning, för balansen eller något ;)

 • Svara
  Lotta
  17 januari, 2011 kl 19:07

  inte i närheten av barmark här.. visst har asfalten kommit fram fläckvis på sina håll, men till största delen är det ett tjockt lager is, täckt av olika högt lager med vatten, varvat med slask och snömodd och så skarpa kanter ner i ett asfaltshål här och där. men med vad som troligtvis är ett löparknä så kan jag inte springa just nu iaf.. :(

 • Svara
  Anna
  17 januari, 2011 kl 22:50

  Så ska det se ut när man läser ett inlägg. Riva av ett pass så där bara. Härligt Anna, jag blir alldeles varm inombords!

 • Svara
  Linn
  18 januari, 2011 kl 09:49

  Visst är det underbart! Man blir alldeles pirrig i kroppen. Synd bara att jag är sjuk :( och lagom till jag kan springa igen är det väl snö igen! Min vanliga otur :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  18 januari, 2011 kl 14:41

  Malin – Tack själv! Alltid kul att få äran att inspirera.

  Ann – ja nu har det vänt! Snart springer vi i kortärmat igen!!!

  J – låter som du befinner dig på fel breddgrader! Ja det gör vi väl egentligen alla i detta land också! Playitas, kan man flytta dit?

  Märtha Louise – ja man får tänka positivt. Alltid är det bra för nått!

  Lotta – se där, lika bra att avverka löparknät när underlaget är så här kasst! Hoppas det går över fort bara, både knät och isen!

  Anna – heeeej. Kul med ett livsteckan vännen! Hur är det med dig?

  Linn – nähäru, nu ska vi inte ha mer snö. Vi har ju för fanken haft snö för tre år framåt! Krya på dig!

 • Svara
  karin
  19 januari, 2011 kl 00:08

  Amen to that!
  Skippade ”traktorerna” Ice-bug och snörde på mig Nike free. Uppvärmning i 4.30-tempo… Hoppsan. Fast, sedan gick jag in och tränade? Märklig värld.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  19 januari, 2011 kl 08:33

  Karin – shit vilken fart du har i benen. Tur du gick in sen. Annars hade du väl kommit till månen med din tre-och-nånting-fart du höll på passet sen :)

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.