Konsten att överskatta sig själv…

I världsmetropolen Kävlinge finns två gym som erbjuder både styrketräning och gruppträning. Jag jobbar på det ena och är naturligtvis partisk i frågan om vilket som är the place to be. Men jag vill inte på något vis tala dåligt om det andra eftersom jag är helt övertygad om att de gör ett bra jobb där uppe.

Något som retar mig dock är skrytsamhet och skitsnack.

I höstas hade de en annons i stil med “när du tröttnat på din gamla partner och känner dig fast i ett förhållande (läs medlemskap) – kom till oss…”

Och i en annan påstod de sig ha de bästa instruktörerna. Says who???

Men idag blev det nästan för mycket. I dagens lokaltidning påstår de sig nämligen ha SVERIGES bästa träning. Hallå.

Så ursäkta alla stjärninstruktörer som presenterar på NIKE BLAST, ursäkta Monika Björn, Magnus Ringberg, Åsa Fornander. Activio släng er i väggen. För Sveriges bästa träning finns på ett litet gym i en liten håla som heter Kävlinge.

Nuf said.

IMG_0064
Sida vid sida…

11 Kommentarer

 • Svara
  Lotta
  20 januari, 2011 kl 00:15

  Intressant! Och bra att veta. Så i stället för att sörja över alla härliga pass jag missar på Nike, så kan jag ju bara boka in ett besök i Kävlinge för att få uppleva allt och lite till..

 • Svara
  Träningsglädje
  20 januari, 2011 kl 00:35

  haha. tycker all reklam som säger sig vara ”bäst” utan dokumentation är skrattretande. men det där kändes lite tooooo much.

 • Svara
  Ingmarie
  20 januari, 2011 kl 01:23

  Heja! På dem bara! Skrytmostrarna som tror de vet bäst! Jag håller på dig/er! Synd bara att jag bor så långt från allt det där roliga ni verkar ha…

 • Svara
  Thomas
  20 januari, 2011 kl 08:12

  *Hahaha*
  Go get em´!

 • Svara
  hempa
  20 januari, 2011 kl 10:16

  Hej! Reklam har ju som syfte att skapa uppmärksamhet, i den delen har era konkurrenter lyckats nu.. Den bästa reklamen och det i längden vinnande konceptet är dock nöjda kunder. Personligen hade jag valt ert gym då jag inte gillar den typen av annonsering ”de andra” visar upp.

  Er semester på Fuerteventura låter helt fantastisk!! Bra beskrivning av Playitas, det är nu lagt på minnet! Vi var med familjen på Teneriffa i december, grym löpning i skönt klimat och hemlängtan var inte direkt stor i slutet av veckan..

 • Svara
  Anna (orka mera)
  20 januari, 2011 kl 10:54

  Lotta – precis! Så sörj inte NIKE, utan boka ett tåg till Kävlinge istället. Säkert mycket billigare dessutom :)

  Träningsglädje – just ”haha” var min spontana kommentar också. Det är bra att man tror på sig själv men någonstans går ju gränsen…

  Ingmarie – och jag bor så långt bort från allt det roliga ni har! Attans att Sverige är sån LÅÅÅÅNGT!

  Thomas – :)

  Hempa – jag är väl medveten om din poäng, men jag kunde inte hålla mig. Har bitit mig i läppen så många gånger så nu gick det inte längre.
  Playitas var guld. Kan verkligen rekommenderas! Extra bra att barnen älskade det, så det lär inte bli några problem att lura med dem fler gånger :)

 • Svara
  Carina
  20 januari, 2011 kl 23:10

  Haha stora i orden …!

  Jag kanske skulle flytta till Kävlinge ;), för vem vill väl inte ha den BÄSTA träningen!!!

 • Svara
  Miss Agda
  21 januari, 2011 kl 00:16

  Ha ha! En bra jämförelse med Nike Blast!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  21 januari, 2011 kl 16:45

  Carina – vilken bra idé! Så kan du vara med i Sveriges roligaste ultraintervaller också. För dom finns också i Kävlinge :)

  Miss Agda – mmm eller hur! :)

 • Svara
  Joakim
  30 augusti, 2012 kl 13:36

  Och nu jobbar du på Time (?) Så vilket är egentligen bäst? :o)

  • Svara
   Anna (orka mera)
   30 augusti, 2012 kl 15:39

   Time har grymt duktiga instruktörer, men därifrån till att säga att man är bäst i Sverige eller världen är steget stort. Jag är övertygad om att det finns guld-instruktörer på många ställen runt om i landet. Och vad man gillar är dessutom individuellt. Jag är stolt över ”mina” instruktörer, vi har ett stort utbud av pass och vi gör vårt bästa för att göra våra kunder nöjda. Om vi sedan är bäst eller inte är inte upp till mig att avgöra :)

  Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.