Varde ljus!

Jag springer aldrig sent på kvällarna och har därför alltid tyckt det var overkill med pannlampa. Men nu hinner det ju bli mörkt innan man ens kommit ut på eftermiddagspassen, så jag fick snällt tänka om. Daniel tipsade om denna pannlampa som jag klickade hem i ett nafs.  Man måste ju handla julklappar till sig själv också.

7 Kommentarer

 • Svara
  Thomas
  16 december, 2010 kl 09:56

  Avis!
  Den har jag kastat långa blickar på också..

 • Svara
  annastei
  16 december, 2010 kl 14:28

  Hm, men måste verkligen en pannlampa vara så dyr? Silva Siju går ju att få för 200, även om den förstås lyser svagare och kortare. För egen del känns det inte jätte-angeläget med pannlampa, men ändå… Är det meningen att man ska behöva betala över 500 kr för en?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  16 december, 2010 kl 22:45

  Thomas – mmm. Alltid kul med prylar. Och löpning som inte ska vara en prylsport. Says who? :)

  Annastei – det finns verkligen hela skalan från ett par hundra till flera flera tusen! Antar att priset och kvaliteten hänger ihop. Sen är frågan hur mycket ljus man behöver. Det är ju skillnad att springa i en mörk skog med ojämnt underlag och på en asfaltväg. Det här kändes som en gyllene medelväg :)

 • Svara
  Daniel
  16 december, 2010 kl 23:05

  Bra val tycker jag men visst är det ett litet dilemma med priset…. :roll:
  Tycker dom billiga inte lyser upp speciellt mycket utan är mer för att man ska synas för andra. Pannlampa är dessutom bra att ha till annat än löpning också så jag tycker det är en bra investering även om dom kostar en slant. Ska själv ta på min nu för att gå ut och hämta mer ved till spisen, här varde ljus!!! :idea: :idea: :idea:

  Hoppas du blir nöjd med din lampa!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  17 december, 2010 kl 09:24

  Daniel – det blir jag säkert! Ska bli roligt att prova! Tack igen för dina tips!

 • Svara
  Marre
  19 december, 2010 kl 15:02

  Det är dyrt att läsa din blogg! Du ger så bra tips på grejer man kan lägga pengar på… Fast i det här fallet sparade jag pengar, en kompis hade rekommenderat Silvas Alpha 6 för nästan 4 000:- så det här var ju betydligt bättre pris och lagom för min löpningn och skidåkning. Tack!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  20 december, 2010 kl 22:53

  Marre – förlåt…. Men du! Det är ju jul nu. Så då kan du ju önska alla sakerna av tomten. Dessutom har du ju ”tjänat” 5400 kr på min billiga pannlampa och då kan du ju köpa en massa annat för dom pengarna! Eller :)

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.