Min yoga-dröm

Jag vill verkligen lära mig yoga. Jag vill bli så där smidig, känna kontroll över mina kroppsdelar och min andning. Hitta lugn.


Bild lånad från myaflow.se

När jag behärskar allt detta vill jag bli yoga-instruktör. Ha tillgång till en liten mysig lokal där jag kan praktisera.

Problemet är att jag är sämst på yoga. Att jag aldrig hittar tiden till att få kontinuitet i det. Min yoga-dröm är långt, långt borta, men den finns.

Hittade denna yogastudio i Umeå. Tänk vad jag hade kunnat roa mig över julen nu när jag ska dit. Fast det är säkert inte öppet…

8 Kommentarer

 • Svara
  Emelie
  7 december, 2010 kl 22:16

  Bikram nästa vecka?

 • Svara
  Lotta
  7 december, 2010 kl 22:34

  Men du tänker ju precis som jag. Jag har oxå en dröm om att någon gång kunna bli yogainstruktör, känna att jag kan så mycket att jag kan förmedla till någon annan. I dag är den drömmen ganska långt borta när jag inte ens tränar yoga regelbundet. Jag har dock börjat ”fuska” mig in i yogan genom att utbilda mig till bodybalance instruktör och övar mig på att ha tålamod och lugn i vetskapen om att min yoga kommer att komma, även om jag i dag inte vet exakt när eller hur. Bodybalance var mitt första steg på vägen, och nu känner jag mig ytterliggare ett steg närmare när vi äntligen fått en fantastiskt duktig yogainstruktör som börjat hos oss, och jag har den här terminen lyckats ta mig i väg och träna för henne TVÅ hela gånger (det är mycket för mig som aldrig hinner i väg på något annat än mina egna pass annars..). ;)
  Anna, en dag är vi där du och jag! :D

 • Svara
  Sara
  7 december, 2010 kl 22:56

  Har också en dröm som yogainstruktör. Jag brukade säg att yoga inte är något för mig och totalvägrade. Sen hittade jag rätt lärare och lärde mig att älska yoga. Dock fortsatte jag ett tag att spjärna emot och säga att jag inte hade tid; jag tränar så mycket annat, jag reser mycket i jobbet, det är för dyrt, bla bla bla – men det är inte lönt längre. Yogan har blivit så viktig för mig att jag tar mig tid och skyfflar om i min kalender för att kunna gå regelbundet. Nu går jag en, två gånger i veckan hos min lärare, men gör yoga hemma varje dag. Vill man tillräckligt så finner man tiden(och pengarna) :)

 • Svara
  Malin
  8 december, 2010 kl 06:49

  Om du har möjlighet att besöka den studion tycker jag verkligen att du ska göra det. Sanna är den bästa yoga-instruktören jag prövat. Hon verkligen utstrålar både hälsa och lugn. Jag har inte prövat Maria som instruktör på just yoga men hon är nog väldigt bra hon med.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  8 december, 2010 kl 15:39

  Emelie – jag ska kolla kalendern! Återkommer! Skulle verkligen vara najs med lite värme…

  Lotta – så sant som det är sagt! En dag är vi där!

  Sara – var yogar du någonstans?

  Malin – dom hade såklart stängt över julen. Snyft. Hoppas det kommer fler tillfällen!

 • Svara
  Ingmarie
  8 december, 2010 kl 22:06

  Även om du inte är ”superduktig” (vem är det i yoga?) så kan du vara en superinstruktör! Lev din dröm!

 • Svara
  Sara
  8 december, 2010 kl 22:11

  Min lärare heter Christiaana Sabella http://www.truthisyouridentity.com/Site/home.html . Hon håller hus lite varstans faktiskt och vi (hennes små yogis) följer henne. Hon har en egen studio i Köpenhamn, men hon har inte hittat något bra ställe här i svegie. När jag började hyrde hon in sig hos Studio Frid vid Erikslust i Malmö, men hon truvdes inte där. Ett tag var vi i hennes jättelägenhet och i somras körde vi utomhus hela tiden. Nu hyr hon in sig på Kendra Yoga vid Centralen.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  9 december, 2010 kl 08:54

  Ingmarie – jag tänkte bli superduktig vad det lider men just nu känns det som sagt långt borta. Men jag ska inte ge upp min dröm!

  Sara – jag ska kolla in länken. Hade varit kul att prova någon gång.

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.