Trögt

På sjunde rundan kom de tröga benen. Men mest trögt är det som sitter mellan öronen. Nu är det inte mycket liv i mig. En kort tuppis innan sista drabbningen. Snart. Är. Det. Över.

6 Kommentarer

 • Svara
  Thomas
  14 november, 2010 kl 03:00

  Du såg ju hur pigg ut som helst!
  Börjar mer och mer förstå bloggnamnet.. :-)

 • Svara
  Sara
  14 november, 2010 kl 09:50

  Heja Anna! Jättebra jobbat, jag är så otroligt imponerad av er!

 • Svara
  Ann
  14 november, 2010 kl 11:11

  Men guuud, vilken sluttid!! Jag är så impad, du är min idol!!! Hoppas du mår bra idag och inte har allt för ont.
  Själv bröt jag på sjätte men är ganska nöjd ändå ;)
  Kram!!

 • Svara
  Keron
  14 november, 2010 kl 12:15

  Grymt jobbat Anna! Helt otroligt!

 • Svara
  J
  15 november, 2010 kl 12:42

  Åh, vad avundsjuk jag blir på att ni fick ihop ett så stort gäng och verkar ha haft sån stämning! Låter så mysigt! Jag pinade mig igenom de åtta intervallerna ensam, och det var tungt de tre sista. Känner annars igen mig mycket, mina ben var pigga hela vägen, jag fattar inte hur det kommer sig?! Magen var dock ett större problem och jag fick i mig alldeles för lite energi. Igår mådde jag illa nästan hela dagen p.g.a. lördagens/nattens energibrist och ännu idag känner jag mig lite hangover ;)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  15 november, 2010 kl 12:48

  Thomas – haha! Det var bara en synvilla :)

  Sara – tack! Hoppas du hade en trevlig dag med bäbismys istället. Så får du vara med hela vägen nästa år.

  Ann – vänsterfoten svullen och tjock men annars helt ok. Igår kände jag mig helt bakis hela dagen, men nu verkar systemet börjat funka igen.

  Keron – tack tack!

  J – en eloge till dig som lyckades hela vägen ENSAM. Det måste vara 18 ggr jobbigare. Minst. Konstigt det där med magen, eller kanske inte. Den får ju aldrig vila till matsmältning och sen ska man försöka trycka ner så mycket som möjligt fast man egentligen är mätt. Tjja, man kanske kan förstå att den inte tycker det är sån bra idé. Men huvudsaken att benen är med så det var ju en positiv överraskning!

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.