Söndag!

Barnkalas-söndag idag. Säkrast att ladda upp på bästa sätt!

Började med en kort snö-runda med Andreas. Som på bilden fast med mer snö, fler lager kläder och broddar under skorna. Andreas envisades dock med samma korta brallor, han är galen!

Inser att snölöpningen inte kommer göra underverk med min snabbhet, men det är uppfriskande och härligt att lufsa omkring i snön. Njuter varenda meter. Kändes inte så farligt i foten heller.

Efter avslutad runda stannade jag kvar på gymmet och körde funktionell styrka. Grymt att som omväxling få vara med och leka, och inte bara hålla piskan. Känner att det gör nytta i hela kroppen och att alla hållningsmuskler får sig en ordentlig genomkörare. Efter ett pass funktionell träning går man rakryggad hem!

Efter helgens andra barnkalas sitter man mätt och trött i soffan. Undrar om jag någonsin orkar resa mig härifrån…

3 Kommentarer

 • Svara
  Malin L
  28 november, 2010 kl 22:38

  Hur funkar det med broddarna? När det inte är is – för det är det ju inte precis överallt, hur går det att springa på de fläckar som är is och snöfria när broddarna är på?

 • Svara
  Anna (orka mera)
  29 november, 2010 kl 12:20

  Malin – på de två rundor jag har testat har det varit snö nästan överallt. När det blir bart känns det lite lurigt under fötterna och jag tror spikarna nöts rätt snabbt där. Med så korta vintrar vi har här kändes det mer prisvärt med broddar även om det såklart inte här hälften så kul som nya skor!!

 • Svara
  Maja
  5 december, 2010 kl 08:36

  Playitas är toppen, var där en torsdag till söndag med min man i oktober. Jag är ingen träningsmänniska men gick på två pass plus att vi besökte gym och tog en tur upp på de kargabergen bredvid.
  Många barnaktiviteter, ni kommer älska det!

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.