I-landsproblem

Det finns problem och det finns problem. Jag har ett lyxproblem. Men det är jobbigt i alla fall.

Som bekant ska jag både till Portugal och Gran Canaria till våren. Den första med Springtime tillsammans med  goda vänner, en favorit i repris från förra året. Sen blev jag tillfrågad att följa med som löpfunktionär på Göteborgsvarvets löparresa, ett erbjudande helt omöjligt att motstå.

Kruxet var att de ligger veckorna efter varandra. Men efter konsultation med familjen skulle det vara ok. Jag skulle ju hinna vara hemma 2 dagar däremellan,  säga hej och ladda upp barnen med 7 dygns samlade kramar och pussar.

Men någonstans gick det galet. Springtime fipplade med flygen och idag fick jag mail att utresan tidigarelagts. Som det ser ut nu landar jag fredag kväll kl 20.10 på Landvetter. Flyget från Köpenhamn går lördag morgon kl 06.35.

När ska jag hinna tvätta och träffa mina underbara guldklimpar? Och när ska jag hinna dricka ifatt en veckas missad cappuccino?

Gaaah. Jobbigt är vad det blev.

12 Kommentarer

 • Svara
  Linn
  18 november, 2010 kl 12:21

  Åhhh Anna jag förstår dina känslor! Som du skriver är det ett lyxproblem men ack så jobbigt!
  Barnen får hämta dig på flygplatsen och sen får ni mysa till sena kvällen. När du kommer hem får du ta igen det rejält.
  Hoppas det känns bättre! Kram

 • Svara
  Träningsglädje
  18 november, 2010 kl 12:44

  dom har nog cappuccino på gran canaria! det andra var det värre med… hoppas det löser sig!

 • Svara
  Sarah
  18 november, 2010 kl 12:56

  Dessutom missar du ett 2 års-kalas där det bjuds på vinnaren av godaste kanelbullen-tävlingen. Förstår att det kanske kan vara det svåraste att välja bort.

 • Svara
  Anna
  18 november, 2010 kl 17:55

  Välj det som känns roligast och avboka det andra och ta det ett annat år! Jag hade inte klarat av att vara borta från familjen så länge.

 • Svara
  Anna
  18 november, 2010 kl 17:56

  Välj det som känns roligast och avboka det andra och ta det ett annat år! Jag hade inte klarat av att vara borta från familjen så länge.

 • Svara
  Viveca
  18 november, 2010 kl 18:24

  Här ska inte avbokas något!!! Vi löser det och kommer ha det helt underbart i Portugal!!!

 • Svara
  Malin L
  18 november, 2010 kl 20:52

  barnen hämtar dig på flyget, maken har med capuccino så du kan börja pimpla redan i belen. Sen tokmyser du men familjen ett par timmar. Kläder behöver du inte tvätta – vilket tillfälle att få shoppa!! Sen, när du kommer hem igen ser du till att ha massor av tid till familjen, tvätten och kaffet :)

 • Svara
  Linn
  18 november, 2010 kl 22:09

  Instämmer helt och fullt med Viveca och Malin L!

 • Svara
  Carina
  18 november, 2010 kl 23:18

  ja, verkligen angenäma problem! Klart det kommer funka bra, du får se till att umgås med familjen massor före och efter.

  Klart du ska åka på båda och ha det kungligt roligt!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  19 november, 2010 kl 08:54

  Linn – ja så är planen. Flyger nog från Göteborg till Portugal för att slippa transporten mellan flygplatserna och för att kunna ägna varje sekund åt sötnosarna. Att jag kommer till portugal med en resväska smutstvätt är ett världsligt problem :)

  Träningsglädje – nehej, det finns ingen cappuccino som den Fredrik gör. Mmmm, den är svår att klara sig utan :)

  Sarah – attans! Hur gör jag nu? Jag får ta med lite kanelisar i en goodiebag och sitta och sjunga för tvååringen i min ensamhet!

  Anna – nej det kommer att kännas konstigt att vara borta så länge men jag vet att dom har det bra med sin pappa här hemma. Sen ska jag ta mig extra ledig tid både före och efter för att ladda och återladda dem med kramar!

  Viveca – är inne på din linje. Och hoppas vi kan omvända stränga tanten på springtime, det är ju inte vi som gjort fel!

  Malin L – Alla rätt förutom det där med tvätten på slutet. Får jag inte shoppa mer när jag kommer hem menar du?

  Carina – tack, du har rätt. Det ska jag!

 • Svara
  Andreas
  19 november, 2010 kl 09:33

  Alltså. Två saker måste ju fixas här.

  1) Flyg inte hem, flyg direkt mellan Portugal och Nuevo Estockholmo, det är väl typ 1 timma flyg istället för 7.

  2) För pengarna du sparar på att bara flyga 3 ben istället för 4 flyger du ner familjen till det ena stället på en liten långweekend.

 • Svara
  Emelie
  19 november, 2010 kl 18:57

  Ger dig mitt i-landsproblem för dagen. Jag försöker köpa kompressionstights. Jag saknar typ 10 cm och 7 kg för att det ska funka. Hjälp.

  Och kör på seriöst mys med kidsen och flyg sen iväg igen. Blir jättebra, men kommer kännas lite knöligt.

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.