Chockstart!


Nästa gång ställer jag så här många klockor…

06.21
Vaknar. Exakt 51 minuter senare än planerat! Klockan har svikit mig och jag har 9 minuter till morgonspinningen börjar. Som JAG ska leda.

06.22
Blänger på de två klädhögarna på golvet som jag la fram igår. Den ena till spinningen, den andra till passet efteråt. Men hur var det? Vilken hög ska jag ta på mig? Hjärnkapacitet nollställd. Kliar mig i huvudet och lyckas lista ut att de tighta byxorna passar bäst till spinning…

06.23
Roffar åt mig en Gainomax i farten. Frukost är bra. Men medan jag tar på skorna lyckas jag tappa bort Gainomaxen. Var la jag den???

06.24
I med linserna. Tur att jag somnade med gummibandet i håret igår så slipper jag fixa frissan. Ser ut därefter…

06.25
Ute vid bilen. IS PÅ RUTORNA! Och ingen sån där vanlig is som går att skrapa bort. Den sitter som berget och jag bultar ilsket på dörren till huset för att få hjälp! Fredrik får inte heller bort den. Han hämtar en hink varmvatten och slänger på rutan. Ahh, det smälter. Jag kan se!

06.28
Kör hemifrån. Om två minuter börjar passet. Jag har 4 minuters färdväg till gymmet…
Det går lite för fort. Hinner inte märka att det är halkigt, det berättar folk för mig efteråt…

06.32
På plats. På med skorna. Rätt cd i rätt cd-spelare. Det är de små utmaningarna som förgyller morgonen.

06.34
Passet börjar. 4 minuter sent och exakt 13 minuter efter jag slog upp ögonen. Trampar 4 tramptag sen börjar jag svettas. Febersvettas. Det rinner ur alla kroppens porer. Kall läskig svett. Känns inte bra. Vrider av motståndet och sveper min Gainomax. Fast inte den jag tog med mig, för den glömde jag i bilen…

06.45
Kroppen åter i balans. Välkommen kroppen till en ny dag!

12 Kommentarer

 • Svara
  Sarah
  26 oktober, 2010 kl 10:19

  hihihi, lite skadeglädje. Men då vaknade vi samtidigt trots allt! :) Du är grym!!

 • Svara
  mattias
  26 oktober, 2010 kl 10:24

  Usch, mardrömsstart. Det är just därför jag undviker att leda morgonklasser.

 • Svara
  Mats
  26 oktober, 2010 kl 11:07

  Målinriktad på att träna kallas detta! :)

 • Svara
  Julia
  26 oktober, 2010 kl 11:54

  Jäklar vilken morgon! Är tokimpad över att du hann! :)

 • Svara
  Jenny
  26 oktober, 2010 kl 13:55

  Jag skrattade faktiskt lite när jag läste om din morgon! Än har inte detta hänt mig(har kört morgonklasser i många år) men jag är lika orolig varje fredag när jag har morgonspinnning att jag ska försova mig! Tack för att du bjöd oss på detta ”skojiga” inlägg! :)

 • Svara
  Jonna
  26 oktober, 2010 kl 16:54

  Hahaha… du får det ändå att låta ganska komiskt, även om jag förstår att det inte var någon drömstart på dagen!

 • Svara
  BoelMaria
  26 oktober, 2010 kl 18:53

  Det är därför jag inte tränar på morgonen… ;)

 • Svara
  Cia
  26 oktober, 2010 kl 19:04

  Å. Fy. Fan. Mardrömsstart var ordet….

 • Svara
  anneliten
  26 oktober, 2010 kl 22:07

  Jag är mest imponerad över att du fick i linserna. Är det något som jävlas för mig när jag är stressad så är det dom!

 • Svara
  Jennie
  27 oktober, 2010 kl 08:28

  Godmorgon! Onsdagen, blev denna morgonen bättre?

 • Svara
  Christian
  27 oktober, 2010 kl 10:39

  Jag tar klassen nästa vecka så du kan sova.. :)

 • Svara
  Carina
  27 oktober, 2010 kl 23:54

  Jösses amalia vilken morgon!!! Det är minsann inte bara i spåren som du är snabb!

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.