Aktuellt

Nytt i skoparken

Målet var två par skor. Jag kom hem med två par. Det har tamejtusan aldrig hänt förr. Och dessutom tog det inte mer än en timme.

Av den spännande duellen mellan Runner’s store och Löplabbet blev det dock inget. Bestämde mig på Runner’s store och kom aldrig längre. Det blev ett par Asics DS Trainer och ett par Saucony A3.

Trevlig och kunnig personal. Bra bemötande och ett löfte om att jag skulle få byta skorna om jag fick tillbaka mina brännande tår (som jag hade i mina förra Asics men som jag helt sluppit i mina Nike Elite). Det var allt som behövdes för att avgöra saken. Det var bara att håva fram pengarna och se glad ut.

Fast innan jag kom så långt genomgick jag beslutsprocessen Allan. Inte i form av vilken skomodell jag skulle ha, för det löste sig smidigt och lätt, utan vilken FÄRG jag skulle ha.

Ni som känner mig vet att jag är, andas och lever rosa. Men så var den blåa modellen ett par månader nyare. Och den blåa färgen glänste mer än den rosa (tills man sprungit Lidingöloppet i lera…). När jag hade velat tillräckligt länge tog Fredrik kommandot och bestämde åt mig. Det blev vita med blå. Precis som mina gamla Nike Elite. Same same but different.

Men då känns det bra med ett par KNALLORANGA Saucony att uppväga det hela med, när det ska springas fort. Hur de matchar med knallrosa kompressionsstrumpor återstår att se…

IMG_2960 IMG_2953

I morgon testar jag skorna till vänster.

0

11 Kommentarer

 • Svara
  Malin L
  2 september, 2010 kl 21:41

  oooh! Snygga!

  0
 • Svara
  Anna
  2 september, 2010 kl 21:44

  Fy farao vad kul Anna. Nästa så att man vill kramas och säga grattis. Fånigt men nya löparskor är underbart att köpa. Bättre än all annan shopping. Lycka till på premiärturen imorogon!

  0
 • Svara
  Benet
  2 september, 2010 kl 21:54

  Ett fett grattis är definitivt på sin plats. Köpa (löpar)skor är kul. Och orangea skor is da shit. Sprang i ett par orange DS Trainers under 2009. Kände mig alltid ursnygg i dem :-)

  0
 • Svara
  anneliten
  2 september, 2010 kl 21:56

  Wow! Orange saucony och rosa strumpor – du kommer att synas!

  0
 • Svara
  Träningsglädje
  2 september, 2010 kl 22:13

  åh vad jag älskar de där sauconyskorna!

  0
 • Svara
  Andreas
  2 september, 2010 kl 22:52

  Haha…det är du och jag som ÄR ViziPro!
  Färgen är grym!
  Hoppas du blir nöjd med dem.

  0
 • Svara
  Thomas
  3 september, 2010 kl 07:30

  DS Trainer är underbara, lätta och goa!

  0
 • Svara
  Jenny
  3 september, 2010 kl 09:10

  Du kommer inte bli besviken, Ds är ju mina favoriter som du vet! Bra att du även tog de färskare skorna i blått! Kör hårt i dag och ge en liten rapport om vad du tyckte om Ds:arna!

  0
 • Svara
  Coach F
  3 september, 2010 kl 09:28

  Det finns vetenskapliga bevis för att 100 g lättare på fötterna ger 4 s snabbare tid per km. En korrigering av intervallhastighet görs på en gång!

  0
 • Svara
  Karin
  3 september, 2010 kl 16:22

  Åh vad kul med nya skor! Jag vill också ha :)

  0
 • Svara
  Ann
  4 september, 2010 kl 12:40

  Så skönt att du hittar en likvärdig ersättare! Det där med skor är onekligen en djungel och så jäkla skitviktigt, inte minst psykiskt!
  Bra jobbat i spåret idag, trevlig helg!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.