Aktuellt

Idag är det julafton!

…i  alla fall känner jag mig sådär pirrig i magen. Som när man vet att man ska få riktigt roliga paket. 

Jag har önskat mig två paket av septembertomten. Ett par “vanliga” löpskor och ett par lätta. Som vanligt hoppas jag att de ska vara rosa och Asics. Som vanligt kommer jag få ett par fula. Mina fötter vägrar samarbeta på den punkten…

Meen, den som lever får se! Runner’s store och Löplabbet – i eftermiddag ska ni få jobba!


Blir det sånna här jag kommer hem med?

0

9 Kommentarer

 • Svara
  Linn
  2 september, 2010 kl 09:09

  Spännande! Jag var där i tisdags (löplabbet, runners) och måste säga att jag fick bra mycket bättre hjälp hos det sistnämnda och utbudet betydligt större. På löplabbet fanns knappt några storlekar hemma. Det blev ett par snabbskor, Puma, för första gången, och (hör och häpna) storlek 43! Normalt har jag 39,40….. Att de är knallorange gör inte att det ser mindre roligt ut på mina fågelben….:( Men sköna är dom och det är huvudsaken!
  Lycka till och ha det så skoj!

  0
 • Svara
  Jenny
  2 september, 2010 kl 09:50

  Lycka till i dag, testa lite Asics och se om du gillar dom!

  0
 • Svara
  Jesper
  2 september, 2010 kl 10:10

  Jag kan också rekommendera Runners. Har alltid handlat på löplabbet tidigare, men senast jag var där så var det helt utplockat! Köpte ett nytt vätskebälte och skulle ha två påsar gel. Döm om min förvåning när killen på Runners bjöd på dem. Service!
  Nu för tiden köper jag alla mina skor från England, där är det nästan halva priset. Killen på Runners tyckte tom att det var helt OK att komma in hos honom och prova ut skor och sen beställa från England… Jag kan rekommendera http://www.wiggle.co.uk

  Träna på!

  0
 • Svara
  Andreas
  2 september, 2010 kl 12:07

  Bytte från många par Adidas som jag var supernöjd med till Saucony och är om möjligt ännu mer nöjd med dem :)
  Våga byta…

  0
 • Svara
  Dunceor
  2 september, 2010 kl 12:23

  Var det dig jag och Thomas sprang förbi på lunchen idag på Norra Fäladen?

  När det kommer till skor (som är ett stort intresse ;) ) så rekommenderar jag att beställa dem online.
  http://www.runningwarehouse.com eller http://www.startfitness.co.uk. Betydligt bättre utbud och betydligt bättre priser. Det negativa är givetvis att man inte får prova dem innan. Dock så har jag provat så många olika märken att jag vet ganska exakt vad jag ska ha för storlek.

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  2 september, 2010 kl 14:53

  Dunceor – Det är inte helt omöjligt eftersom jag befann mig just där vid den tidpunkten…. Var det ni som gick mot st hans backar? Mötte två styckna där nämligen… Tack för skotipset! Får prova det nästa gång. Nu kändes det bra att gå till en affär och prova eftersom jag skulle byta modell.

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  2 september, 2010 kl 14:58

  Linn – orange är fint. Det blev ett par oranga för mig med. Fast av annan sort. Nu kan vi lysa upp vintermörkret!

  Jenny – I sure did :)

  Jesper – den runners-killen verkar inte vara den bästa försäljaren :)

  Andreas – det vågade jag! Jag är modig ibland!

  0
 • Svara
  Dunceor
  2 september, 2010 kl 16:01

  Anna: Ja det var vid ~11:20 tiden. Två löpare, en i vit tröja och shorts och en i svart tröja och svarta tights och vi var på väg mot St Hans backar.
  Vi diskuterade precis Colting-föreläsningen också och direkt efter säger Thomas ”Och den tjejen var med!” när du går förbi i dina Fivefingers.
  Liten värld…

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  2 september, 2010 kl 20:47

  Dunceor – haha, verkligen en liten värld! Kör Mamma Bootcamp uppe på backarna på torsdagarna. Och då kan man ju passa på att rasta sina små tår :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.