Bäst just nu!

Grym låt! På ett spinningpass nära dig…

3 Kommentarer

 • Svara
  Emelie
  16 september, 2010 kl 18:49

  Dancing on my own är min powersong i Nike +’en, och jag älskar att springa till den – fast inte fanken hjälpte det under passet igår… *surar fortfarande*

 • Svara
  Russin
  16 september, 2010 kl 21:42

  Jag kan bara hålla med, grym låt!

 • Svara
  MarathonMia
  17 september, 2010 kl 22:35

  Har drömt samma sak om och om igen inför långlopp. Var nära på att missa starten i Berlin förra året – tog tunnelbanan åt fel håll :) Typiskt mig. Men med några minuter tillgodo så var jag på plats i startfållan. Just det loppet drömde jag dock inga mardrömmar inför.

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.