Ajamen! Vad gör jag nu?

Jag har alltid bara haft ett par löparskor åt gången. Slitit dom med hälsan och sen köpt nya.

 

Nu har jag helt plötsligt TRE par: mina inkörda Nike Zoom Elite, mina veckogamla Asics DS Trainers och lika nya knallorange Saucony A3.

Och på lördag är det halvmara. Ni som känner mig vet att jag saknar beslutsförmåga. Så ni får hjälpa mig: vilka skor ska jag ta?

Saucony går bort. De är inte insprungna och alldeles för lätta. Två kvar.

Ska jag välja inkörda, ett år gamla skor som känns lite klumpigare eller nya lite nättare skor (endast använda 27 km)?

Jobbigt beslut. Och då har jag ändå inte kommit till vilka strumpor, kort- eller långärmat, smak på gelen och andra viktiga beslut…

Räkna med att få ställa upp som smakråd i veckan!

12 Kommentarer

 • Svara
  Jesper
  8 september, 2010 kl 13:32

  Kör på de nya! :) Om de inte givit några problem än så länge så…

 • Svara
  Jenny
  8 september, 2010 kl 14:09

  Håller med Jesper, kör på de nya ds-trainer. Dom är underbara! Inte bara jag som har svårt för beslut…..skönt:)

 • Svara
  soffan
  8 september, 2010 kl 14:09

  Ta de nya nättare, så är de ju insprungna sen = två flugor på smällen :)

 • Svara
  merkondis
  8 september, 2010 kl 14:13

  Tycker också att du skall köra med dina nya Asics DS trainers som är lite lättare än dina ”gamla” Nike och ändå skapligt inkörda.. Håller tummarna för dig på lördag!!

 • Svara
  Ellinor
  8 september, 2010 kl 15:42

  Egentligen vill jag lägga min röst på A3’na men de fick man inte rösta på. Då blir det Asics.

 • Svara
  Karin
  8 september, 2010 kl 15:57

  Jag tycker med du skall köra på dina nya DS-trainers! Har du inte känt något när du sprungit med dom nu så lär det säkert funka skitbra!

 • Svara
  Sara
  8 september, 2010 kl 17:55

  Jag är enig med de andra och röstar för DS-Trainers. Jag ska själv springa halvamara på lördag, fast i lilla Veberöd istället för Stockholm, och mina fötter kommer att prydas av mina gröna Trainers. De är lättare och känns mer ”på hugget”. Och så matchar jag toppen och tävlingslinnet, man måste ju tänka på helheten :)

 • Svara
  Daniel
  8 september, 2010 kl 18:26

  Jag hade valt dom gamla Nike ifall det finns fler mil kvar i dom. Du skrev att du kände av en domnande känsla i dina nya. Hade nog testa dom lite till, inte roligt med skor som jäklas på en halvmara.

 • Svara
  Linn
  8 september, 2010 kl 22:38

  Fick kanske inte rösta på lättviktarna men jag gör det ändå. Efter Coltings föreläsning har jag uteslutande kört lätta skor och tänkte göra det även på maraton i Berlin. Finns inget bättre än att flyga fram nästan barfota! Och har dom inte gett några obehag innan kommer du med all säkerhet att klara 21 km, även om dom inte är insprungna.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  9 september, 2010 kl 08:41

  Verkar som Ds trainers leder… och jag är ju en sån där trygghetsnarkoman som inte vågar chansa… Gaah, hur ska detta gå? Testspringer en runda i em (med någon av skorna) och ser om jag får någon snilleblixt!

 • Svara
  Malin
  9 september, 2010 kl 10:58

  Hej

  Jag undrar var du har gelen när du springer?
  Ska springa Lidingöloppet och det kan ju va bra att ha lite extra näringa med sig :)
  MVH Malin

 • Svara
  Johan
  10 september, 2010 kl 00:43

  Ta med båda. Det gör jag =). Men jag hade röstat på A3orna om jag hade fått. Men har du haft dina Nike så länge och med tanke på hur mycket du springer, så borde dämpningen i dem vara väldigt trööööött.

 • Kommentera

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.