Aktuellt

Vit vecka?

En (i vanlig mening) vit vecka är inget problem för mig. Jag skulle kunna ha ett vitt år utan att det bekom mig speciellt mycket.

Idag föreslog jag för maken att vi skulle ha en vit DAG. En enda dag där vi inte pratade träning, planerade pass, roliga utmaningar eller vO2-max. När vi typ kunde prata om sånt som andra pratar om, semesterplaner, toalettrenoveringar och sånt.

Han tittade på mig som om jag var knäppast i hela världen. Så var det med det. Ingen vit dag blev det…

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Johan
  10 augusti, 2010 kl 22:12

  Här är det raka motsatsen. Så lite träningsprat som möjligt anses vara mycket positivt….

  0
 • Svara
  Sofie RW
  10 augusti, 2010 kl 23:18

  Huuu, inte precis några vita dagar här heller. Jag brukar rätt ofta så sätta band på mig själv så att jag inte snackar löpning varje dag på lunchen med kollegorna… Maken kan man dock bombardera hur mycket som helst utan att han tar skada.

  0
 • Svara
  Helena
  11 augusti, 2010 kl 00:04

  *asg*
  Det gäller att välja sin hjärtans kär med omsorg – du lyckades tydligen väl :-)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.