Aktuellt

Uppbokad

Min cykel skriker efter mig. Den saknar mig och jag saknar den. Men verkligheten har kommit emellan. Jag har tre tuffa veckor på gymmet med många inbokade pass, både på Trainin och på Gerdahallen. Dessutom är det viktminskningsgrupper och löpgrupper som ska planeras, scheman som ska läggas och en kettlebell/bulgarian bag-utbildning som väntar. Såklart fantastiskt roligt, men när man har träning som jobb inkräktar ju jobbet lite på den egna träningen ibland. Man kan ju inte träna hundra gånger per dag även om man vill.  Så cykeln vilar lite och laddar batterierna.

När det lagt sig lite hoppas jag på en riktigt lång tur. Förhoppningsvis med ett pannkaksstopp på Pannkaksladan i Höganäs. Inga rundor är för långa om man får pannkakor på vägen!

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  13 augusti, 2010 kl 12:11

  åh dit vill jag. men då måste jag över den där fbenade hallandsåsen först. gah! det är inte tillåtet att gå upp i backar med en racer va??

  0
 • Svara
  Jenny
  13 augusti, 2010 kl 13:01

  Vad kul med alla löpgrupper mm. Pannkakor är såååååå gott!

  0
 • Svara
  Johan
  13 augusti, 2010 kl 14:03

  Bakade precis pannkakor till barnen, fick dock inga själv utan fick äta rester själv…. Du får flytta längre bort ifrån jobbet och cykla dit. 0=)

  0
 • Svara
  Coyntha
  13 augusti, 2010 kl 21:22

  Vad roligt med ett schema som ditt!!
  Det är alltid roligt med nya träningspass. Vad är kettlebell/bulgarian??

  Jag antar att de säljer goda pankakor där… mums!!
  Trevlig helg!

  kram

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  14 augusti, 2010 kl 14:41

  Träningsglädje – Man får ALDRIG gå i en backe oavsett cykel. Inte innan pensionsålder. Men om man tänker på pannkakorna så glider man uppför åsen i bara farten, jag lovar!

  Jenny – mmmm. Underbart!

  Johan – vilka nedriga barn som åt upp allihopa! Du måste uppfostra dem att alltid lämna minst hälften till pappa :)

  Coyntha – jag ska gå en utbildning i kettlebells (sånna där tunga klot med handtag som kan roa sig med att svinga omkring) och bulgarian bags (tunga säckar som man också kan svinga omkring…). Tufft och förhoppningsvis väldigt kul!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.