Aktuellt

Plötsligt känns det så nära…

DSCF4774

Idag landade startkuvertet i min brevlåda. Plötsligt är det nära. Startgrupp B, tidig start. Det pirrar i kroppen. Läser in mig på bansträckning och banprofil. Rekar vätskekontrollerna. Det är det här jag älskar med lopp. Alla förberedelser, startkuvert och förväntningar.

Det är första gången jag springer Stockholm halvmarathon. Inga krav, inga tider som ska slås. Bara en riktigt härlig genomkörare inför Lidingö. Med hela familjen som hejarklack. Jag längtar!

0

11 Kommentarer

 • Svara
  Coyntha
  26 augusti, 2010 kl 21:17

  JAg fick min starbevis också idag! Vad kul! Stargrupp F kl16.20
  Hoppas vi ses den här gången!!! :)

  kram

  0
 • Svara
  Andréa
  26 augusti, 2010 kl 21:38

  Jag fick också mitt i dag.. stargrupp B här också.. Tur att jag inte ska springa, hade definitivt inte platsat där just nu :)

  Är dock väldigt sugen, men nä, det känns som en lite väl stor ansträninging för bäbisen.. även om jag tar det lugnt så blir det ju inte lugnt som i träningslungt och det är ju trots allt 2mil.. tjejmilen får bli årets sista lopp!

  0
 • Svara
  Helena
  26 augusti, 2010 kl 21:59

  Åh – älskade, hatade Stockholm Halvmara…har sprungit två gånger och är lite irriterad över att jag inte springer i år… Men fyra månader utan löpning och är ingen bra uppladdning, så jag är rätt glad att jag inte är anmäld. Kommer dock att stå och heja, så jag ska hålla utkik… :)

  0
 • Svara
  Anna
  26 augusti, 2010 kl 22:11

  Vad härligt. Kul att hela familjen är med och hejar fram dig. Ny teknik, nya pjuks och en hel hejarklack. Anna, du kommer flyga in i mål!

  0
 • Svara
  Linn
  26 augusti, 2010 kl 22:47

  Åhhhh lyllos, jag vill med! Spring för mig också!
  Ang den 10 okt: alltså jag springer gärna men vi ska inte ändra datum så du kan kombinera zumban?

  0
 • Svara
  Malin L
  27 augusti, 2010 kl 08:17

  En halvmara är ju ingen match för dig – borde kunna göras mer utmanande?! En Bulgarian Bag på ryggen så… ;)

  0
 • Svara
  John
  27 augusti, 2010 kl 10:13

  Det är fantastiskt kul att tävla och precis som du säger så är förberedelserna minst lika viktiga. Det känns som det är en evighet till LL. Kommer springa för första gången så det kommer att bli grymt kul!

  0
 • Svara
  Jenny
  27 augusti, 2010 kl 10:23

  Visst är det nära nu. Fick även jag mitt startbevis i går. Dessvärre vet jag inte om jag kommer att springa, har inte blivit av med irritationen på knät så det är inte säkert jag vågar köra en halvmara! Hur som helst så kommer jag till stockholm då och i värsta fall får jag helt enkelt heja på dig istället!

  0
 • Svara
  Ann
  27 augusti, 2010 kl 11:20

  Åh så skoj, Sthlm Halvmara är den roligaste halvmara jag sprungit! Tyvärr var jag för sen med att anmäla mig i år. Roligt att den blivit så poppis att den blev full relativt tidigt iaf!
  Kör hårt och lycka till!!

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  27 augusti, 2010 kl 16:50

  Coyntha – jaaa, hade varit jättekul om lyckades hitta varandra i vimlet! Ska bli galet kul det här!

  Andréa – nej det kan nog vara klokt att avstå. Och spara krutet till nästa års Lidingö när vi ska ta medalj!

  Helena – varför hatad??? Säg inte att den är jobbig… :)

  Anna – ja det ska bli dunderkul med hejarklack. I vanliga fall är jag mest avis på alla som har hela släkten som hejar längs banan, men nu får jag också lite hejarop. Det blir finfint det här. Måste bara hinna köpa skorna först…

  Linn – Du får plats i min löparkeps :) Ska filura vidare om zumban, har inte bestämt mig ännu…

  Malin – äsch vad mesigt. Jag tar dig på ryggen!

  John – evighet? Jag tycker det känns läskigt nära… Lycka till med din Lidingöpremiär, det är ett härligt lopp!

  Jenny – håller tummarna för knät. Vill ju se dina fartränder :)

  Ann – kul att höra! Ska bli jättekul! Hoppas du hittat något annat skojigt att springa istället :)

  0
 • Svara
  Helena
  27 augusti, 2010 kl 20:21

  Nja…jobbig och jobbig…men jag tog ut mig rätt rejält förra året… :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.