Aktuellt

Modevisning

I samband med att jag tävlade ut hoodies från Columbia Sportswear i början av sommaren fick jag även två plagg själv att testa och utvärdera:

Wicked summit jacket
IMG_2883

Slät på utsidan, fleecad på insidan. Otroligt tunn och lätt men ändå varm och skön. Två fickor framtill utan dragkedja. På armen finns en ficka med dragkedja. Kommer att komma väl till pass nu när det blir lite svalare. Exemplaret jag fick var roströd/brun i kombination med rosa. Personligen har jag lite svårt för denna kombon och hade hellre satsat på den helsvarta eller vita. Men smaken är ju som baken!

T-shirt: Bonita Loca

 IMG_2893 IMG_2892
T-shirt i glansigt, svalt material. Materialet skyddar mot uv-strålar så man kan gladeligen strunta i solkrämen! Den här tröjan är underbar när det är varmt, det känns nästan som man inte har något på sig! Tyvärr är de lite stora i storlekarna och som ni ser drunknar jag nästan i min small. På hemsidan finns den även i en jättefin turkos som bet mig i näsan!

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Johan
  11 augusti, 2010 kl 20:52

  Lite mera färger än vad jag körde idag, på min 23km runda i regnet och blåsten. Det blev tight och svart som gällde. Men många olika grödor blev det längs med vägen mellan fälten.

  0
 • Svara
  Jenny
  11 augusti, 2010 kl 21:30

  Snygga kläder! Nu vill jag ha ännu mera nytt:)

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  11 augusti, 2010 kl 22:05

  Johan – tight och svart är aldrig fel!

  Jenny – nu när du har makens kort-uppgifter så är det väl bara att köra på :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.