Aktuellt

Hjärndöd, muskelsvag och allmänt trött

Här kommer receptet för att uppnå tillståndet i rubriken:

1 dags kettlebellutbildning
1 bröllop
1 dags utbildning i Bulgarian bags

Jag hade tänkte mig en utförlig rapport från utbildningsdagarna men hela hjärnkontoret har liksom gått på semester. Jag återkommer i morgon.

0

8 Kommentarer

 • Svara
  Jenny
  22 augusti, 2010 kl 21:13

  Ta det lugnt….ser fram emot att få läsa om allt i morgon!

  0
 • Svara
  Jane Hviid
  22 augusti, 2010 kl 21:18

  Det förstår jag, men ser fram emot rapporten imorgon:) och gärna lite bilder. Ska ni börja med det på Train in nu i höst?

  0
 • Svara
  Linn
  22 augusti, 2010 kl 22:08

  Hahaha Anna du har ju inte alls press på dig nu med rapporten;) Skriv gärna att det inte var så bra, annars känner jag en som kommer att tjata på mig om att börja träna;)

  0
 • Svara
  Johan
  22 augusti, 2010 kl 22:30

  Man får lov att vara trött efter det där. Själv körde jag en 14km runda imorse, efter en kräftskiva igår, lagom seg efter den rundan… Men jag provade Hammergelen, tropisk smak. Funkade alldeles utmärkt, lite vatten behövdes, kan dock bero på gårdagens bravader. Smakar kanske inte direkt tropisk förutom i eftersmaken. Jämför jag med Vitargos geler, så är det som natt och dag, där deras citron smak är direkt vidrig (smakar bara kemikalier, usch!!). Båda märkena fungerar dock på min annars gnälliga mage.

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  23 augusti, 2010 kl 20:15

  Jane – Vi kommer att köra ett tufft crosspass som innehåller både kettlebells och bulgarian bags på onsdag kvällarna. På söndagar har vi funktionell träning där vi kommer att använda oss av redskapen men i mindre omfattning (där använder vi även balansbollar, medicinbollar etc). Så bara säg till när du är sugen :)

  Linn – ja ni få ju komma till Kävlinge och testa i alla fall! Spring hit och kör ett pass vettja :)

  Johan – skönt att höra att den funkade, nu när jag lurat dig att köpa! Köpte du någon annan smak också? Jag är lite nyfiken på äpple/kanel. Det blir mitt nästa test-projekt!

  0
 • Svara
  Johan
  23 augusti, 2010 kl 20:34

  Nej det blev bara Tropical och några bars. Jag funderade på äpple/kanel, men såg bara framför mig hur jag andades in torr kanel när jag sprang. :)

  0
 • Svara
  John
  24 augusti, 2010 kl 11:20

  Verkar löjligt kul med fulträning. Satt dock och funderade på vad som händer om någon, under det träningsmoment som visas på första bilden, råkar ”tappa” taget?

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  24 augusti, 2010 kl 11:38

  John – ja då är det förmodligen någon som trillar i backen. Fast då är det nog värre att slinta med kettlebellen….

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.