Aktuellt

Frukt

Det finns en fruktaffär i Umeå där jag är stammis.

DSCF4736

Inte så att jag köper osedvanligt många äpplen och päron, nej sånna frukter finns inte ens där. Frukten i fruktaffären är ingen frukt, utan choklad. Jag kan botanisera bland hyllorna hur länge som helst. Sist kom jag hem med detta:

DSCF4750

Men frukt är ju nyttigt har jag hört…

0

6 Kommentarer

 • Svara
  Mikael Björk
  1 augusti, 2010 kl 16:00

  Kakaofrukt har man ju hört talas om. Min svärmor säger att ”frukt är godis”, men hon ljuger.

  0
 • Svara
  Josefina
  1 augusti, 2010 kl 17:19

  Haha, underbar skylt på en chokladaffär! :)

  0
 • Svara
  Helena
  1 augusti, 2010 kl 18:29

  ”Frukt” är jättenyttigt! :-)

  0
 • Svara
  anneliten
  1 augusti, 2010 kl 21:16

  Var på vetenskaplig kongress för ett par veckor sedan – det var en del om choklad där. Mörk choklad är vetenskapligt bevisat bra för hjärta-kärl. Men man ska förstås komma ihåg att choklad innehåller fett och i en del sorter alldeles för mycket socker.

  0
 • Svara
  soffan
  2 augusti, 2010 kl 01:33

  Min favoritchoklad är Marabou Frukt och Mandel. Jag tänker att den säkert innehåller en vitamin. Kanske två. Kanske är det bara önsketänkande för att den är så god. :)

  0
 • Svara
  Stefan
  3 augusti, 2010 kl 18:19

  Hallå! Nyligen bestämde jag mig för att publicera Sverigs alla bloggar inom ämnet hälsa. Däribland ämnen såsom viktnedgång, träning, sjukdommar, mental hälsa, livsstil, mm. Eftersom din sida passar in där så skulle jag gärna se att du registrerade den. Iden är att likartade ska hitta motivation att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.

  http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.