Aktuellt

En helt vanlig lördagkväll…

Eller inte.

Hemmaträning hör inte till vanligheterna i mitt liv. Jag har miljoner träningsredskap som ligger under sängen och samlar damm. Jag har miljoner passupplägg som jag tvingar andra att genomföra. Men själv får jag inte tummen ur. Inte hemma. Det känns inte som jag tränar på riktigt när jag tränar hemma.

Men igår tog jag mig minsann i kragen. Då såg det ut så här:

IMG_2913 IMG_2914 IMG_2926 IMG_2936

Och visst fasen var det på riktigt.

Plankor med och utan boll. Armhävningar i alla varianter. Höftlyft på boll. Tåhäv. Knäböj. Draken. Bulgarian bag. Djup snögång. Utfall.

Fick ta mig en välförtjänt vila efteråt…

0

8 Kommentarer

 • Svara
  soffan
  29 augusti, 2010 kl 09:55

  Nej, jag kan inte alls träna hemma, det känns precis som du säger, inte som att jag tränar på riktigt… Fast överlag är jag iofs dålig på att träna ensam. Det enda jag gör själv är springer. Man vill helst vara ett gäng liksom :) .

  0
 • Svara
  Mats
  29 augusti, 2010 kl 10:23

  Ser duktigt jobbigt ut med bulgarian bag. :)

  0
 • Svara
  Marre
  29 augusti, 2010 kl 12:20

  Det ser så riktigt kul ut det där, vill också testa! Härlig lördagkväll, precis som det ska vara…. Och vad praktiskt att kunna använda den som kudde sen. Hela natten. Eller inte. ;-)

  0
 • Svara
  Daniel
  29 augusti, 2010 kl 18:09

  Oj vad du sliter! Du ser helt vild ut, är det där nyttigt ;)

  0
 • Svara
  anneliten
  29 augusti, 2010 kl 18:51

  Djup snögång? Hur gör man det i augusti? För snön har väl inte nått skåne ännu hoppas jag ;-)

  0
 • Svara
  Helena
  29 augusti, 2010 kl 20:31

  Var på BB-utbildning idag…HELT slut i kroppen nu men DAMN vad roiigt det är!!!

  0
 • Svara
  Linn
  29 augusti, 2010 kl 22:15

  Ja jag tänkte detsamma som Anneliten, vad är djup snögång för någonting?

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  30 augusti, 2010 kl 08:19

  Soffan – springa och cykla funkar fint att göra själv. Att träna hemma är svårt för där finns alltid telefoner som ringer, någon som ringer på dörren. Barn som kommer hem med kompisar som tittar med STOOOORA ögon och undrar om man inte är riktigt klok… osv. Men jag ska försöka bli bättre på det…

  Mats – tro mig, du ser rätt :)

  Marre – den är grym att vila på. Det var det skönaste på hela passet :)

  Daniel – slitigt var bara förnamnet. Men kul!

  Anneliten och Linn – svårt att förklara, men nej det är ingen riktig snö med :) Man står upp, sätter ner ena knät bakom, sen det andra till knästående och sen upp igen. Övning för styrka (ben, rumpa, bål), balans och stabilitet.

  Helena – ja eller hur!?

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.