Aktuellt

Anna goes raw…

IMG_2813

Efter tre veckor på resande fot med mycket kött och mycket nödlösningar i små bonnahålor var det extremt skönt att komma tillbaka till rutinerna. Det har blivit mer fisk och mer vegetariskt. Sen blev jag lite wild and crazy och spexade till det med lite rawfood.

På bilden ser ni en bovete- och mandelpaj med blomkålsguacamole och oliv/paprika-persillade, från Renée Voltaire:s nya bok Salig blandning.

Den var lite fusk-raw eftersom jag inte har en torkugn, utan fick ha degen i den vanliga. Dock bara i 50 grader. Vilket resulterade i att degen var som en blöt slemmig massa. Inte alls lika gott som det ser ut alltså. Men fyllningen var tipptopp. Den kan jag tänka mig till något annat…

För en torkugn har jag inte tänkt köpa, så rå är jag inte riktigt än…

4 Kommentarer

 • Svara
  Tove
  5 augusti, 2010 kl 21:20

  Jag kan tro att det är skönt att vara tillbaka i rutinerna efter 3 veckor. Själv ska jag ut och åka i Europa 4 veckor och bäbar redan lite för alla halvvarianter det kommer bli vad gäller maten. Men om 4 veckor får även jag pusta ut och landa i rutinerna igen :)

 • Svara
  Louise
  6 augusti, 2010 kl 10:32

  Det ser heeelt sjukt gott ut dock! kanske man kan göra pajbotten i ugnen på högre värme (dvs inte rawfood längre..) för att den inte ska vara slemmig? :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  6 augusti, 2010 kl 11:15

  Tove – 4 veckors semester låter guld. Njut av orutinen så länge så väntar den härliga rutinen när du kommer hem!

  Louise – ja, innehållet var super. Mailade faktiskt och frågade henne, så hon sa att man kunde köra på 100 grader eller längre tid på 50 grader. Men hon skulle prova själv och maila mig igen.

 • Svara
  Louise
  10 augusti, 2010 kl 11:41

  Spännande! Väldigt kul att hon svarade också!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.