Aktuellt

Kortbralla-premiär

Jag trodde hoppet var ute men idag kom sommaren ÄNTLIGEN till Skåne. Premiär alltså för de korta cykelbrallorna. Hade hoppats på en snygg cykelbränna men misslyckades kapitalt och är fortfarande jämnvit.  Nästan så jag matchar brallorna i fråga…

 DSC00651 DSC00649

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Askan
  3 juni, 2010 kl 09:14

  Härligt! Själv körde jag kortbrallor på löppasset men tyvärr hade solen redan gått ner…

  Såg häromdagen att du körde Olgor, kommer du köra FIRST igen? Du fick ju väldigt bra resultat. Kör du nåt specifikt inför Lidingö?

  0
 • Svara
  Jenny
  3 juni, 2010 kl 09:16

  Vita ben har vi alla:)! Snygg outfit ändå!

  0
 • Svara
  Ola
  3 juni, 2010 kl 09:22

  Fantastiskt väder i går, vågar inte klaga på att det blåste lite.
  Jag har kört i korta byxor i en månad men tror att mina ben är vitare än dina ändå, köldskador?!

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  3 juni, 2010 kl 16:05

  Askan – jag körde First inför Göteborg men pga resor, skador och förkylningar blev det minst sagt hattigt. Kom knappt halvvägs… Men ja, det blir nog fortsatt FIRST. Funkar bra för mig och jag gillar upplägget!

  Jenny – tack tack!

  Ola – kan dom vara vitare än mina? Då måste du ha badat i målarfärg :)

  0
 • Svara
  Carina
  3 juni, 2010 kl 22:38

  Mina ben är alltid vita. Solfator > 30 och undvikande av solen löser det :-)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.