Aktuellt

I väntan på Olga

På min lunch-meny står det Olgor idag. Olgor i ösregn. Hade varit mycket trevligare med långpass i juni-solen. För det är JUNI idag. Sommar. I alla fall i kalendern. På riktigt är det mest höst.

I väntan på mina Olgor sitter jag och filurar på ett viktigt beslut inför nästa år: Göteborgsvarvet eller Stockholm Marathon? Båda funkar inte, när dom har lagt det så klantigt med en veckas mellanrum. Jag måste välja. Min totala avsaknad av beslutsamhet gör att ni måste hjälpa mig… Vad ska jag göra???

Göteborgsvarvet, 21 k:
+folkfest  
+nära och behändigt = endagsutflykt
+kort och snabbt överstökat

Stockholm marathon, 42 k:
+folkfest
+en bra ursäkt att åka till Stockholm och shoppa loss lite.
+smäller lite högre på meritlistan…
+långt men lite lugnare

Vad säger ni?

Ny bild
Årets upplaga av Göteborg. En jobbig historia…

0

17 Kommentarer

 • Svara
  maria
  1 juni, 2010 kl 12:48

  Jag säger att det är fler plus på den nedre listan:-)

  0
 • Svara
  Sophia
  1 juni, 2010 kl 12:55

  Eftersom det inte blir Sthlm marathon i år, så tycker jag att du ska springa de nästa år :) Härligt med en försommar semester :)

  0
 • Svara
  Andréa
  1 juni, 2010 kl 13:05

  Jag röstar nog på gbg trots allt. Nog för att du säger att du är seg och uthållig (och du springer ju onekligen grymt bra i sthlm!) snarare än snabb och ”explosiv”, men jag tror du kan göra stordåd på milen och halvmaran!

  Fast det är klart.. sm är ju sm liksom.. Iofs finns det andra maror.. men också andra halvmaror och de kanske eg är bättre/lättare att persa på än gbg.. hm.. så mycket till hjälp var jag, haha :)

  0
 • Svara
  Pernilla
  1 juni, 2010 kl 13:13

  Jag är partisk i den här frågan ;) Sthlm Maraton -så klart.. Det är ju 100 års jubileum nästa år.. Det är till och med så att ett blåbär som jag funderar :)

  0
 • Svara
  Malin L
  1 juni, 2010 kl 13:42

  Göteborg! Då får du trevligt sällskap.

  0
 • Svara
  Jenny
  1 juni, 2010 kl 13:51

  Jag håller Göteborg sm första val, MEN det är klart att ett besök i huvudstaden är inte fel med all shopping…..och annat..:)

  0
 • Svara
  Coyntha
  1 juni, 2010 kl 14:02

  Jag röstar på Stockholm Marathon. Du springer inte marathon i år. Gtb har du sprungit! Då passar du på och ha en skön helg i huvudstden!

  Kram

  0
 • Svara
  Jonna
  1 juni, 2010 kl 15:28

  STOCKHOLM! Eftersom det ligger i min framtida planering :) Det blev ju Köpenhamn i år pga bästa vännens bröllop 5/6, men nästa år räknar jag med Sthlm och då kanske jag får se skymten av din rygg?

  0
 • Svara
  Viveca
  1 juni, 2010 kl 17:00

  Vi är många som ska till Gbg nästa år…..

  0
 • Svara
  Anna
  1 juni, 2010 kl 20:43

  Oj vad svårt. Jag vet faktiskt inte. Gtb varvet är ju på ett sätt roligare men det är mest för att man kan ge järnet hela tiden. På maran måste man ju ta det lite lugnare (i alla fall jag). Å andra sidan är marathon världens häftigaste fest. Kör på maran och krossa ditt pb!

  0
 • Svara
  Fijaffa
  1 juni, 2010 kl 22:33

  Tja, jag tror jag avstår från den röstningen :-) Tänkte bara önska lycka till med bullbaket! Och tala om att de är precis lika goda alla tider på dygnet, de bara hette ’Frukostbullar’ i originalreceptet.

  0
 • Svara
  Coach F
  2 juni, 2010 kl 16:56

  Ett riktigt tufft beslut. Du har utvecklats mycket på de kortdistans i år, men samtidigt tror jag att ju längre det är desto mer briljerar du…

  0
 • Svara
  Linn
  2 juni, 2010 kl 21:02

  Stockholm! Utan tvekan!

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  2 juni, 2010 kl 22:29

  7-4 till maran. Det lutar nog lite dit…
  Andréa – hur gör du själv?

  0
 • Svara
  Russin
  3 juni, 2010 kl 22:35

  Är det alltså helt uteslutet att köra båda? Jag funderar på att ta min första mara nästa år, men Göteborgsvarvet börjar bli en tradition.

  Nu bor ju jag i Stockholm så det skulle göra det lite lättare logistiskt. Därför blir jag nyfiken på om det är av praktiska eller prestationsmässiga skäl som du bara tänker köra det ena?

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  3 juni, 2010 kl 22:51

  Russin – nästa år ligger loppen med bara en veckas mellanrum och för min del är det för tätt. Jag vill inte slöspringa göteborg och väljer jag att maxa blir återhämtningen för kort till maran. Men det är ju individuellt, det kan ju funka för andra :) Så vad ska man säga, det är väl prestationsmässiga själ då kanske!

  0
 • Svara
  Andréa
  4 juni, 2010 kl 09:51

  Jo maran är ju självskriven numera känns det som så det får ju bli den. men sjukt tråpkigt att de är så dumma och lägger loppen så nära!! jag tycker eg det är för tätt med två veckor också, men då kan man iaf springa men ta det något lugnare. en vecka innan mara vill jag inte springa så långt som 2mil även om jag skulle snigla mig fram..

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.