Aktuellt

Ett par strumpor

Föll pladask för GoCoCo:s strumpor i deras monter på Göteborgsvarvet. Färgerna gör mig liksom gladare än hallonglass. Köpte ett par och kom hem. Kruxet var att dottern föll minst lika pladask och jag fick snällt beställa ett par till henne med för att slippa bli av med mitt nyförvärv.

Meeen. Något gick fel i beställningen och jag fick fel storlek. Tjejen på GoCoco skickade genast nya i rätt storlek och de överblivna strumporna fick jag behålla och lotta ut. Tack för det!

Men eftersom jag är så nyfiken på vilka ni är som läser min blogg tänkte jag ha en hake…  Om ni skriver vem ni är och annat ni tycker jag behöver veta så lottar jag hej vilt bland era svar.

Ett par GoCoCo-strumpor i potten alltså. Storlek 35-38.

0

16 Kommentarer

 • Svara
  Ann-Louise
  14 juni, 2010 kl 12:56

  Hej Anna!
  Eftersom vi precis haft kontakt via mail så vet du att jag läser din blogg och tycker att den är jättebra =). Jag ville verkligen tacka för dina tips mot onda benhinnor, jag är väldigt tacksam ska du veta=). Körde ett pass wetwest i bassängen idag istället för riktig löpning, och det var faktiskt riktigt roligt :). Men min förhoppning är ju självklart att börja springa lite smått här snart igen och då kan det ju vara bra med ett par fina färgglada strumpor =). Ha en bra dag// Ann-Louise

  0
 • Svara
  soffan
  14 juni, 2010 kl 13:17

  Jag läser OCH älskar GoCoCo´s strumpor :) . Jag är dessutom skånebaserad, så det blir inte så långt att skicka om jag vinner lottningen ;) .

  0
 • Svara
  Sanna
  14 juni, 2010 kl 13:22

  Åh! Detta vore ju helt perfekt för en sörmlänning som mig att vinna. Jag springer en del MEN har ännu inte införskaffat i några löparstrumpor – vilket jag ett x antal ggr fått känna på. Så jag håller alla tummar och tår, allt som går :)

  Har förresten läst din blogg i ca ett år nu och tycker den är helt fantastisk! Kan nämna att jag även spanat i din sida på funbeat med :) Du är verkligen inspirerande och jag bannar över att jag inte har möjligheten att gå på något av dina pass, de verkar ju klockrena (och skitjobbiga!!) :)

  0
 • Svara
  Nene
  14 juni, 2010 kl 13:54

  åååh, det vore perfekt storlek för mig :P letade ett par löparstrumpor idag, men de jag ville ha fanns inte i min storlek… Bah på det.
  Ja i alla fall, jag är Nene, ett volleybollfreak från Åland. Har läst din blogg ett tag men varit seg på att kommentera. Vilket jag iofs är hela tiden på allas bloggar. Glömmer liksom bort att kommentera, haha! Ja ja, nog om det :) Utöver min älskade volleyboll tränar jag en hel del annat också, bland annat spinning (skitkul!), löpning, styrka, cykling, etc etc. Variation is the key, annars tröttnar jag lätt.
  Keep up the good work! :D

  0
 • Svara
  Ulrika
  14 juni, 2010 kl 14:50

  Vill vara med i lottningen, då jag läser din blogg varje dag( och storleken passar ;-) ) Det började med att jag ville ha en cykelblogg att följa parallellt med min satsning mot VR 2010. 150 mil innan start fick mig att välja din blogg. Kul att du har så mycket kunskap och att du har sådant gediget intrese som inspierar!
  Jag kommer inte lyckas med mitt mål på 150 innan VR utan det bli 130, men inte illa det :-)
  Springer gör jag med, Inte så snabbt i men väldigt gärna!
  I övrigt är jag en tjej på 25 år som leder spinning på vintrarna och sportar ute på sommrarna! :-)

  0
 • Svara
  Jessica
  14 juni, 2010 kl 14:59

  Jag är en tjej i mina bästa år (37!!!) som njuter av livet. Träning är en naturlig del i min vardag och ett viktigt inslag i mitt liv. Jag håller på att göra en tjejklassiker och har nu avverkat både Tjejvasa och Tjejvättern. Om en månad är det dags för simningen. Min stora skräck. Jag som fryser i en vanlig simhall :-) Lidingö tjejlopp känns som det enklaste. Till nästa år får vi se om jag avancerar till en riktig klassiker eller om jag bara väljer ut godbitarna!

  0
 • Svara
  Linda
  14 juni, 2010 kl 15:23

  Följer och läser din blogg. Den är en jättebra motivation för mig som håller på med löpning och någon gång skulle vilja cykla vätternrundan. Har haft en ofrivillig viloperiod nu med förkylning och då gör dina inlägg att jag blir än mer motiverad till att bli frisk fortare och ge mig ut i träningskläderna! :D

  0
 • Svara
  Malin
  14 juni, 2010 kl 18:55

  Jag började läsa din blogg förra året strax innan du sprang Stockholm marathon. Du inspirerade mig så pass att jag anmälde mig till årets och satte målet till 3.30=) 3.29.42 blev tiden och jag är biten. Ska även cykla Vättern som en del i klassikern, Vasan kan annars starkt rekomenderas;) Ett stort tack till dig som sprider sådan tränings och tävlingsglädie!

  0
 • Svara
  Johan
  14 juni, 2010 kl 19:02

  Jag bor i Vellinge och inspireras grymt mycket av din blogg, kan dock inte påstå att de där strumporna är min storlek =)

  0
 • Svara
  Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv
  14 juni, 2010 kl 23:12

  En glad skånetös som började läsa din blogg för 1-2 veckor sedan. Använder den mycket som inspiration då jag tycker det är jobbit att träna nu när jag äntligen fått börja igen efter långt skadeuppehåll. Men tack vare bla. din blogg blir jag peppad att kämpa trotts att det är SKIT JOBBIGT

  0
 • Svara
  Anna
  14 juni, 2010 kl 23:52

  Åh, jag håller tummarna för att jag vinner :) Jag letar lugnande inspiration och nödvändigheter (strumpor är mycket viktiga!) inför löptävlingen som jag ska springa snart!

  0
 • Svara
  Elin
  15 juni, 2010 kl 07:21

  Hej Anna! Är en glad Umetjej som förra helgen sprang och slutförde min första mara (Stockholm). Ingen underbar tid (4:27) men än dock tog jag mig i mål och revanschen kommer, kanske ett par nya löparsockar kan hjälpa mig på vägen. Ser fram emot att följa er resa på två hjul hit upp..hoppas ni får härligt sommarväder.

  0
 • Svara
  Linda
  15 juni, 2010 kl 08:04

  Jag är en träningsglad tjej från Hässleholm som har följt din blogg ett par år. Jag är gympaledare men försöker hinna med att springa så mycket som möjligt. I år ska jag springa mitt första riktiga lopp då jag har anmält mig till Lidingöloppet. Din blogg ger mig inspiration hur jag ska lägga upp min träning. Jag är dock inte intresserad av strumporna då jag har lite större fötter :)

  0
 • Svara
  Hanna
  15 juni, 2010 kl 12:32

  Heeeeej! Jag heter Hanna och är från norrland, inte så långt från umeå, springer igår, idag idag och imorgon och vill ha ett par sockor! ps. keep up the good work! ds.

  0
 • Svara
  emi
  15 juni, 2010 kl 18:39

  Hej Anna!
  Jag har följt din blogg ett bra tag nu, men är pinsamt dålig på att kommentera. Är en relativt nybliven löpare och jag gillar att läsa din blogg för du inspirerar och motiverar mig. Jag är en snart 24 årig tjej från norrbotten. Kommer från Pite men känner mig mest hemma i Ume där jag pluggar och bor under terminerna. Jag älskar träning i allmänhet, men allra varmast kring mitt hjärta ligger löpning, styrketräning och spinning.
  Eftersom jag är student (och inte tar några lån) så är uppdateringen av träningsgarderob inte speciellt bra, äger inte ett enda par träningsstrumpor och det skulle vara kalaskul att testa ett par av GoCoCo-strumporna. Sedan är de ju jättefina också :)

  0
 • Svara
  Louise
  16 juni, 2010 kl 13:35

  Hej Anna! Jag sprang Broloppet nu vilket också var min första halvmara. Inte i närheten av din tid men 1:47 är jag grymt nöjd med. Som nybliven löpare fattas dock en hel del utrustning, bla bra strumpor :) Tack för en fantastiskt inspirerande blogg!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.