Aktuellt

Avundsjuk…

Stockholm marathon 2009- Anna

Just nu är en jobbig tid. Hela bloggvärlden osar Stockholm marathon. Förväntningar, uppladdningar, Vitargo och Resorb. Keps eller inte keps. Formtopp, eller små skavanker. Och här sitter jag i mina mjukisbrallor, så långt från marathonbubblan man kan befinna sig.

Jag vill också vara med och leka. Jag vill springa med K79 på bröstet och känna mig stolt över förra årets prestation. Jag vill klunka Vitargo trots att det är äckligt och jag vill känna maravibbarna i den Stockholmska luften.

Men pga förra årets långdragna skada valde jag att stå över. På ett år då det dessutom utlovas 19 grader och mulet till skillnad från tidigare års värmeböljor. Det svider. Jag känner mig utanför.

Därför har jag bestämt mig i frågan Göteborg vs Stockholm nästa år. Det blir Stockholm. För så här vill jag inte känna fler gånger.

0

10 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  4 juni, 2010 kl 10:19

  äsch. skit i att läsa bloggarna en vecka eller så bara… :) och njut av K79 nästa år istället (för visst får du använda den bedriften nästa år också?)

  0
 • Svara
  Jenny
  4 juni, 2010 kl 10:23

  Förstår dig, men ta nya tag och satsa på ett riktigt bra löppass imorgon istället som substitut! Du kan ju alltid ta och springa en mara på egen hand..:) Jag vet…inte samma sak…men kanske ändå? Eller varför bara inte njuta av sommaren som äntligen kommit och tänka på de stackarna som kämpar sig runt de 4 milen…. och lite till…!

  0
 • Svara
  Ann
  4 juni, 2010 kl 10:34

  Sitter och klunkar resorb med hallonsmak i detta nu faktiskt, rätt gott ändå. Nerverna börjar göra hål på skinnet och jag kommer nog vara rätt så darrig imorgon innan marathonpremiären…
  Hejar på K79 nästa år!
  Stor kram

  0
 • Svara
  Malin L
  4 juni, 2010 kl 11:01

  Men du… hur tror du att du känner när ALLA dina kompisar springer är i Göteborg då??

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  4 juni, 2010 kl 11:10

  Träningsglädje – tror inte den är min nästa år. För det måste ju finnas någon som kommer 79:a i år som har första tjing…

  Jenny – jag tröstcyklar 12,5 mil i morgon. Fast det är liksom inte samma sak. Även om Ingvar Oldsberg är konferencier…:)

  Ann – Skål då! Och ha så grymt kul i morgon! Jag ska tänka på dig när startskottet smäller!

  Malin L – Göteborg i all ära men marathon är marathon. En lite större utmaning, lite mer pirr i benen. Och er träffar jag ju mest varje dag :) Vi ska ju liksom springa JÄÄTTTELÅÅÅÅNGT ihop alldeles alldeles snart….

  0
 • Svara
  anneliten
  4 juni, 2010 kl 14:59

  Jag vet precis hur du känner – var knäskadad efter maran 2006 och missade 2007. Just nu har jag mest ångest för att jag faktiskt ska vara med imorgon. Samtidigt som jag inte vill något annat! Vi ses nästa år! Och jag lovar att inte knipa K79…

  0
 • Svara
  Viveca
  4 juni, 2010 kl 17:12

  Och du som lurat i oss att vi ska springa Göteborg nästa år…Schysst alltså!! Som straff får du dra hela Vättern..Ha ha!!

  0
 • Svara
  Pernilla
  4 juni, 2010 kl 19:32

  Använd detta maramantra i bloggvärlden som en sporre till nästa år, vet ja.. Såg också att jubileumsmaran inte är förrän 2012 (trodde ju att den var nästa år). Bra val att välja SM nästa år! :) Jag funderar också på att haka på – trots att det är så hiskeligt långt..

  0
 • Svara
  pilla
  4 juni, 2010 kl 19:46

  Sitter också och träningsdrömmer om löpning, riktig träning med andra ord…

  0
 • Svara
  Carina
  4 juni, 2010 kl 21:24

  Jätteråkigt för dig, men vad laddad du kommer att vara nästa år!!!

  Du får satsa extra hårt på Vättern runt, då är det vår tur att heja på dig!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.