Aktuellt

TÄVLING – Columbia Hoodie

Jag har fått nöjet att tävla ut huvtröjor av märket Columbia. Det fina med dessa huvtröjor är att de är utrustade med OMNI-SHADE solskydd så man slipper bränna sig i solen. Tröjorna finns i färgerna nedan och nu har du chansen att vinna en till dig själv och till din kompis.

För att tävla gör du så här:

Nominera en vän som sällan eller aldrig använder solskydd. Skicka in en motivering varför just denna person borde vinna en OMNI-SHADE produkt. Vinnarna får sedan 2 tröjor, en till sig själv och en till kompisen.

Skicka motiveringen tillsammans med namn, adress, färg och storlek (din och kompisens) till: anna@piggelina.se. Senast söndag 6/6 vill jag ha ditt svar.

hoodie hoodie2 hoodie3

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.