Aktuellt

Träningsvänner

De flesta av mina vänner tränar inte. Det är få av dem som förstår tjusningen med att gå ut och cykla tio mil, eller ställa klockan för långpass tidigt en söndagsmorgon. Att få med sig någon på träningsläger har varit en omöjlighet tills jag träffade Viveca. Henne kan man lura med på allt, hon tvekar aldrig!

DSCF4189
Coola balla brudar med spring i benen. Jane, Linn och Viveca!

I Portugal träffade vi två andra träningsfreaks, Linn och Jane från Lomma. Med tanke på att de bor bara 1,5 mil härifrån är förutsättningarna goda för långa härliga springturer tillsammans. I morgon är det dags för premiär!

På agendan står en 30 km löprunda som en uppvärmning till sexmilaren som vi tar senare i sommar. Den stora frågan är: var ska vi fika? För det är ju nästan det viktigaste… 

11 Kommentarer

 • Svara
  Fredrik
  1 maj, 2010 kl 07:59

  Lycka till på turen. Själv gör jag som vanligt = cyklar…

 • Svara
  Jane
  1 maj, 2010 kl 13:01

  Ja, vi ser verkligen fram emot morgondagen och håller tummarna för en fin dag med löpning, fika, sol och åter löpning.
  Vi ses i Lomma 09.00 redo för söndagens utmaning:)
  Ha en skön lördag.
  Kram!

 • Svara
  Linn
  1 maj, 2010 kl 14:06

  Yes! Ser fram emot många härliga mil tillsammans! Och fikor såklart…. Ses imorgon!

 • Svara
  emliscious
  1 maj, 2010 kl 17:07

  jag älskar alla mina vänner- men visst är det skönt ibland att man har dem som förstår! =)

  ps jäklarns vad snygg din blogg blivit!!

 • Svara
  Petra
  1 maj, 2010 kl 17:34

  Låter kul med träningskompisar :) Jag har inga (låter sorgligt va:). Men min erfarenhet är att det är bäst att köra sitt eget race och inte bli beroende av att någon annan ska hänga med och träna. De flesta jag tränat med hoppar av efter ett tag men jag ger mig aldrig.
  Ha det så roligt på er runda!

 • Svara
  http://springamera.blogspot.com/
  2 maj, 2010 kl 15:31

  Så fin din blogg blivit! Kanske ses vi på Göteborgsvarvet då! Jenny

 • Svara
  http://springamera.blogspot.com/
  2 maj, 2010 kl 15:32

  Blev lite knas när jag skrev så jag provar igen. Snygg bloggen blivit! Du skriver alltid inspirerande och intressanta inlägg!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  2 maj, 2010 kl 16:18

  Fredrik – fast nu är du nog i mål för den här gången va? Bra cyklat och välkommen hem!!

  Jane – sån fin dag vi fick! Kunde ju knappt bli bättre!

  Linn – yes, nu får vi börja smida på nästa! Hoppas det inte är något allvarligt i höften bara. Du får stretcha stretcha och stretcha!

  Emliscious – tack snälla!

  Petra – nej man ska inte vara beroende av någon annan men det är roligt att ha någon att prata med på sina långa turer :)

  Jenny – tack tack! Jag hoppas vi ses i Göteborg. Om inte annat kanske jag får se ryggen på dig ett par meter innan du försvinner i fjärran :)

 • Svara
  Jonna
  3 maj, 2010 kl 08:00

  Åh Anna, jag har problem att kommentera din blogg sen den gjordes om. Det är skitkonstigt men jag kan inte kommentera nyaste inlägget, bara de ”gamla”…

  Jag tycker er löptur till Malmö lät helt UNDERBAR, det skulle man inte tacka nej till! Men då behöver man träningskompisar som gillar långpass som sagt, mina vänner är de bästa men de älskar inte långpass. :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  3 maj, 2010 kl 08:08

  Jonna – Vad konstigt! Jag ser när jag kollar på min hemsida via google chrome webläsare så funkar det, men via internet explorer ser den dels lite konstig ut (en vit fyrkant mitt i det rosa fältet) och dels går det inte att kommentera!! Fattar verkligen inte varför men ska konsultera maken och se om han är lite smartare än jag. Hoppas det löser sig!

 • Svara
  Bibi
  3 maj, 2010 kl 17:47

  Såå härligt det ser ut!! Skåne är oslagbart för löpning(lite blåsigt ibland kanske) men så fina vägar/stigar att springa på…har en dotter i Malmö så jag provar ibland:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.