Aktuellt

Skins…

IMG_2315

Igår var det dags för sista hårda passet innan Göteborg. Brakade loss tre olgor i ett (för mig)fasligt tempo. Vet inte var jag fick farten i från men var nere på 3:43-fart när jag hade som mest eld i baken.

När jag kom hem pulserade benen. Det kändes som jag blivit överkörd av en ångvält. Så jag fick rota fram mina återhämtnings-skins. Allt för att pigga upp benen igen. Det är detaljerna som gör det…

Nu väntar lugn och fin träning ett par dagar. Lite vila och sen… SMÄLLER DET!

0

6 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  18 maj, 2010 kl 18:05

  Du kommer slakta banan på lördag! Ska bli så jäkla kul att se vad du går för, jag tror det kommer gå ruggigt fort för dig.

  0
 • Svara
  Lisa
  18 maj, 2010 kl 18:24

  Najs! :) Perfekt sista hårta pass. Nu vet dina ben att de kan springa fort fort så det kommer inte vara några problem på lördag :)
  Och så blev jag sugen på att plocka fram mina skin-shorts.. kanske blir premiär för dem på lördag, då jag ska ta mig runt gbg-varvet lite långsammare än dig :D

  0
 • Svara
  Helena
  18 maj, 2010 kl 23:49

  Själv skall jag få massage imorgon på Gerdahallen. Brukar boka in ett besök några dagar innan längre lopp, och den här gången blev det extra lägligt – jag ägnade nämligen min tisdagskväll åt att göra debut på 800 m på VDM i Malmö.Misstänker att det kommer att kännas när jag vaknar :-)

  0
 • Svara
  Marre
  19 maj, 2010 kl 08:35

  Jag har aldrig testat ett par skins, hjälper de? Återhämtar man sig snabbare? Är det för att de är ruskigt tajta som de funkar eller finns det något annat ”magiskt” i dem?

  0
 • Svara
  Carina
  19 maj, 2010 kl 11:40

  Jaha, så det är såna man ska ha, heller aldrig testat. Vad är tricket?

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  19 maj, 2010 kl 11:44

  Anna – shiiit, säg inte så där, jag får prestationsågren :)

  Lisa – Lycka till på lördag, med eller utan skins!

  Helena – Wow vad coolt! 800 m måste ju vad typ den läskigaste sträckan som finns! Perfekt med massage på det ju!

  Marre och Carina – jag antar att det är kompressionen som är grejen. Som kompressions-strumpor fast för hela benen liksom. Svårt att veta om det hjälper för jag vet ju inte hur jag hade känt mig utan dom… Men om inte annat så är de rätt sköna och gå omkring i! Fast man ser inte helt normal ut…

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.