Aktuellt

Sista förberedelserna…

Nu är det bara väntan kvar. Inget mer jag kan göra för att påverka utgången i morgon. Mer än att sova och äta ordentligt.

Har rotat rundor i garderoben och bestämt mig för detta:

IMG_2332 
T-shirt och korta tights.

Mitt stora huvudbry just nu är att min favo-gel inte finns att få tag på i Lund längre. Powerbar gel svartvinbär. Den har jag haft sen mitt första lopp. Det är lite tvångstankar över det men jag tror att det är den ENDA som funkar…  Så är det någon som har en på lager, så köper jag den dyrt :)

Nu hoppas jag att träningen (som blev lite hattigare än det var tänkt) har gett mig kondition nog att på lätta fötter ta mig uppför broarna och avenyn. Att mitt pannben är vässat nog för att fortsätta när det börjar bli jobbigt. Att jag lyckas lyfta blicken från astfalten och njuta av folkfesten och stämningen. Det här är en av årets höjdpunkter, bättre än både julafton och midsommar! Jag är redo nu och på uppmaning av Katarina knyter jag näven, fyrar av ett leende och KÖR!

0

14 Kommentarer

 • Svara
  Elin
  21 maj, 2010 kl 14:30

  Lycka till på varvet! :)

  0
 • Svara
  Daniel
  21 maj, 2010 kl 14:38

  Här kommer en stor lycka-till-spark från andra sidan landsvägen! Du är i grym form och kommer sätta en fin tid. Ska bli spännande, jag skulle satsa mina pengar på en tid mellan 1:32-1:35 :D

  0
 • Svara
  Andréa
  21 maj, 2010 kl 15:31

  Lycka till!! KOmmer gå snabbare än vinden!

  0
 • Svara
  Karin
  21 maj, 2010 kl 18:05

  Jag är säker på att du kommer prestera en super bra resultat. ha nu så kul imorgon!!!

  0
 • Svara
  Sophia
  21 maj, 2010 kl 20:26

  Lycka till :) hopas du hittar gelen i morgon, så ditt sinne stillas, för egentligen klarar du dig utan! :)

  0
 • Svara
  Linn
  21 maj, 2010 kl 20:41

  Ska tänka på dig imorgon och hålla tummarna för att allt går bra. Du kommer att vara grym! Och som du själv sa; glöm inte njuta av folkfesten också! Lyckospark och kram!

  0
 • Svara
  Snorkkis
  21 maj, 2010 kl 21:01

  Men du… tror du inte att du skulle kunna köra ett tokträningspass ikväll ändå; är det inte något pass i december som inte blev av som du borde ta igen? Skojade bara :)

  Stort lycka till – jag tror du kommer att vara stentuff!

  0
 • Svara
  Jonna
  21 maj, 2010 kl 22:31

  Jag tror din form är på topp och att ditt pannben knäcker de flestas… lycka till ANNA!

  Jag ligger på ett hotellrum i Köpenhamn och funderar på söndagens klädsel…

  0
 • Svara
  Therese
  21 maj, 2010 kl 22:54

  STORT lycka till! Njut av ett soligt Göteborg och ett fantastiskt varv runt stan som kommer att gå kanonbra! Knyt näven och ha riktigt roligt! När det känns tufft tänker du bara på Lance Armstrongs citat… ;) Favoriten och det är ju sant, för i mål gör det inte ont längre!

  :)
  T

  0
 • Svara
  MarathonMia
  21 maj, 2010 kl 23:45

  Lycka till! Det kommer gå så fiiiiint! Håller tummar och kikar in på resultatet!

  0
 • Svara
  Jonna
  22 maj, 2010 kl 16:54

  Grym tid ! Kollade resultatlistan :) Hoppas du är supernöjd!

  0
 • Svara
  nipe
  22 maj, 2010 kl 19:08

  Asch, jag hann inte först ;-) Men ett jättegrattis till en skitbra tid, imponerande!

  0
 • Svara
  Madde
  24 maj, 2010 kl 10:47

  Det är bara strongt gjort att komma i mål denna dag! Jag sprang mitt livs första lopp på 2,38 inte så bra tid men är oerhört nöjd över att komma i mål. Hade någon sagt till mig att jag skulle springa Göteborgsvarvet förra året vid denna tiden hade jag bara börjat garva och tro den mänskan är inte kllok, började med en anmälan i augusti för att sedan börja löpträna! Och gissa vad, jag har anmält mig redan till 2011 års lopp! Och är superinspirerad av din blogg! Grattis till tiden! Kram!

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  26 maj, 2010 kl 14:07

  Madde – jättebra jobbat på ditt premiärvarv!!! Då ses vi kanske i vimlet nästa år :)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.