Aktuellt

Mina nya leksaker

IMG_2265
Mina två nya kompisar. Någon som kan gissa vad det är?

4 Kommentarer

 • Svara
  Daniel
  3 maj, 2010 kl 14:48

  Jag har koll på vad det är, men avslöjar inte! ;)

  Bra köp!!! Spänd på hur den lilla leksaken funkar för XXXXX. Har inte testat den men brukar köra med en golfboll istället. Berätta gärna vad du tycker om den. Den stora kommer du gilla, riktigt grym är den!

 • Svara
  Susanna
  3 maj, 2010 kl 16:22

  Åh en Stick! Älskar min när vaderna är stela!

 • Svara
  Anna (orka mera)
  3 maj, 2010 kl 22:03

  Daniel – ja, äntligen har jag fått min stick. Har bara hunnit prova den som hastigast (underbart på vaderna och låren, svårt att nå rumpan…) men lovar att berätta mer sen. Den lilla gör TOK-ONT under fötterna. Fast det känns bra på något vis!

  Susanna – jajemen! Efterlängtad och nu äntligen i min ägo!

 • Svara
  anneliten
  3 maj, 2010 kl 22:06

  Nämen förklara – vad är det? Någon slags massagemojänger? ”Stick” säger mig inget mer än att det är en pinn-formad grej och det stämmer ju med bilden.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.