Aktuellt

Hur tänkte ni nu?

Nästa år ligger Göteborgsvarvet och Stockholm marathon med bara en veckas mellanrum, den 21:a resp 28:e maj. Vad är det för snilleblixt som har bestämt det?

Jag älskar Göteborgsvarvet (även efter i lördags) och jag älskar Stockholm marathon. Men hur väljer man mellan kladdkaka och blåbärspaj liksom?

Lite ledsen i ögat på en måndagskväll.

0

11 Kommentarer

 • Svara
  Josefine
  24 maj, 2010 kl 22:51

  Oj! Jag som tänkte ge mig på Stockholm marathon för första gången, men Göteborgsvarvet har ju blivit tradition. Det blir onekligen klurigt.

  0
 • Svara
  Andréa
  24 maj, 2010 kl 23:25

  Idiotiskt!

  0
 • Svara
  Carina
  25 maj, 2010 kl 00:56

  Inte genomtänkt!!! Det är ju massor som springer båda!! Försöker de konkurrera på nåt vis eller helt enkelt bara klantigt kan man ju undra!!

  0
 • Svara
  Jenny
  25 maj, 2010 kl 08:23

  Skumt och verkar inte helt genomtänkt! För min del blir det ändå satsning på Göteborgsvarvet i första hand!

  0
 • Svara
  Christian
  25 maj, 2010 kl 10:49

  Jag som hade tänkt dubblera nästa år…
  Nu får det bli ett Göteborgsvarv till istället… :o)

  0
 • Svara
  Daniel
  25 maj, 2010 kl 11:18

  Klantigt!!! :evil:

  0
 • Svara
  Emelie
  25 maj, 2010 kl 11:41

  Verkar ju inte så genomtänkt mest… Blä.

  Får jag fråga dig om pulsklocka? Kom på att jag nog vill ha en, men jag vet inte vilken… Nu är ju cykeln avklarad (för dig, inte för mig – jag har varken hittat pengaträd eller lyckats bestämma mig än…), så nu frågar jag dig om nästa grej :)

  0
 • Svara
  Lisa
  25 maj, 2010 kl 20:46

  Meen. Hur kan två så stora organisationer _inte_ prata med varandra?! ”Ska vi kolla vilket datum de ska ha Varvet/Sthlm marathon på?” -”Nää, det skiter vi i! Det är nog ingen som vill springa båda ändå..”
  Jag blir så trött…

  Det pratades flera gånger i lördags om att de två loppen låg för nära varandra och det optimala vore om det var 4 veckor i mellan (vilket det var typ 2001 och 2003). De (speakerna?) tyckte det var tråkigt att stora delar av eliten avstår GBG-varvet för att kunna göra bra ifrån sig på Sthlm Marathon. Tydligen var det bara de som tyckte det (förutom alla som vill springa båda loppen) och inte arrangörerna.. Det måste ju bli så att det faktiskt påverkar antalet som springer, för det måste väl vara rätt många ändå som nu tvingas välja (och hur kommer ”eliten” att göra?)..

  Jag slänger nu iväg ett irriterat mail till varvet@gfif.se och till info@marathon.se.

  (Oj så långt det blev, men jag blir riktigt arg när folk inte tänker..)

  0
 • Svara
  Anna (Orka mera!)
  25 maj, 2010 kl 21:41

  Ahhh, var visst inte bara jag som blev lite lätt upprörd! Och skönt att någon (Lisa!) gjorde slag i saken och mailade. Det borde vi göra allihopa! På dom bara!!!

  Emelie – ang pulsklocka så har jag en Polar som jag är nöjd med. Vilken modell, om det ska vara den enklaste eller värstingmodellen, bestäms ju av vilka behov du har, vilka finesser du behöver för din träning osv. Nog lättast om du går in till någon affär som säljer och får hjälp.

  0
 • Svara
  Emelie
  26 maj, 2010 kl 09:36

  Tack! Ska jag så klart göra, men det är alltid kul att höra vilken variant folk kör med. Kollade lite på Garmin, men då hade klockan antingen varit ute och sprungit med lilla mig, eller också hade jag fått ha en otroligt ful variant, och se det vill jag inte… :)

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  26 maj, 2010 kl 11:41

  Emelie – jag har både en garmin och en polar. Garmin för gps-funktionen och en vanlig polar (utan gps/fotpod) för ren pulsträning. Garmin är väldigt stora, men och andra sidan är deras gps bättre än polars system. Så det beror nog lite vad du vill ha den till. Jag springer/cyklar med garmin och spinnar/inomhustränar med polar…

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.