Aktuellt

6 dagar kvar…

Ny bild (5) 

Det här ser ju typ PERFEKT ut. Perfekt springväder och lika perfekt stretcha-i-gräset-och-äta-upp-sin-kexchoklad-väder. Ska man för första gången i mannaminne slippa frysa i starten?

Nu är det nära. Är livrädd för att bli förkyld. Överdoserar alkogel och är springer omvägar för att undvika slemhostiga tanter.

Nu ska jag bara lära mig sova mer också. För det är säkert dubbelt så viktigt om man vill hålla sig frisk. Klockan 22 hela veckan. Det är en större utmaning än vilket lopp som helst.

0

16 Kommentarer

 • Svara
  anneliten
  16 maj, 2010 kl 13:41

  Att komma tidigt i säng – det är en nästan omöjlig utmaning.

  0
 • Svara
  Malin
  16 maj, 2010 kl 15:03

  Tänk om man slipper underställs-tröjan! Det blir i så fall första gången i år :)

  0
 • Svara
  Jonna
  16 maj, 2010 kl 17:46

  6 dagar till Varvet – 7 dagar till Köpenhamn marathon ! Oj, oj, oj. Jag var livrädd för att bli snuvig – och blev det. Men det är över tills helgen, så är det bara. Har även kommit på ett sätt att kommentera nu- jag trycker på ”Senaste kommentarer” och ramlar på så sätt in bakvägen i kommentatorsfältet.

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  16 maj, 2010 kl 17:54

  Anneliten – ja, jag vet inte hur jag ska lyckas. Det är ju så mycket man ska hinna med där på kvällskvisten…

  Malin – I så fall får vi fira!!! Man kan ju hålla en tumme i alla fall!

  Jonna – aha, jag trodde du hade löst det genom att trycka på ”knappen” jag skrev till dig om. Men om det fortfarande inte funkar kan man visst uppdatera sitt explorer här (om du har en gammal version): http://ie8.msn.com/microsoft/internet-explorer-8/sv-se/ie8.aspx. Lycka till :)

  0
 • Svara
  Anna
  16 maj, 2010 kl 20:40

  Just det där med sömn har jag också tänkt på och håller tummarna för att jag ska fixa. Tyvärr kommer jag aldrig i säng i tid, det finns så mycket annat kul man kan göra. Ja, nu blev det lite fel men det finns faktiskt andra roliga saker man kan göra såsom att blogga, läsa och springa.

  0
 • Svara
  monika
  16 maj, 2010 kl 21:13

  Anna – Hur går det för Viveca? Hittar inte hennes sida.

  0
 • Svara
  Jenny
  16 maj, 2010 kl 21:54

  Det där med att komma i säng i tid är extra svårt när man har barn och har miljoner saker att fixa med på kvällen…jag brukar dock bli så trött efter en intensiv dag och somnar i soffan..tidigt i bland..:)

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  16 maj, 2010 kl 21:54

  Anna – ja eller hur. Och nu har jag bara 9 minuter på mig att släcka ner! Skynda skynda :)

  Monika – vi har gjort en sista mätning men jag har inte hunnit plita ner resultatet. Ska försöka få till det under morgondagen så du får slutet på historien också :) Sen kommer bloggen att läggas ner – hinner inte med två som ni märker!

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  17 maj, 2010 kl 13:37

  Monika -igen. Bloggen uppdaterad: http://trainin-i-kavlinge.blogspot.com.

  0
 • Svara
  monika
  17 maj, 2010 kl 14:20

  Tack Anna och Viveca! Det har varit roligt att följa Viveca´s väg detta året. Det har inspirerat mig och många andra.

  0
 • Svara
  Ann
  17 maj, 2010 kl 21:59

  Jag brukar vara mest orolig för att inte magen ”ska funka” på morgonkvisten och komma igång mitt i loppet!! Att ta någon form av laxerande kvällen innan känns ju inte som nåt klokt alternativ heller… ;)
  Kör hårt i Götet, kommer gå skitbra som vanligt! Och förresten, det där med att återhämta sig ett par dagar efter är ju skittrist!

  0
 • Svara
  Kerstin
  17 maj, 2010 kl 22:07

  Lycka till i Göteborg, själv ska vi ju shoppa runt i London.

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  18 maj, 2010 kl 08:18

  Monika – roligt att höra att du blivit inspirerad!

  Ann – jag bor på toan/bajamajjan hela förmiddagen. Om utifallatt… :)

  Kerstin – Tack tack! Och lycka till med shoppingen! Och askmolnen :S

  0
 • Svara
  Tina
  20 maj, 2010 kl 20:07

  jag läser alltid glatt din blogg även om jag tränar hellre än bra eller hur man ska beskriva det! ;) men jag blir iaf väldigt glad hur mkt du ser fram emot loppet och stämningen i min hemstad! ska se till att heja på dig, du får allt se till att skriva ut på bloggen vad du har för startnummer så man kan smsfölja dig!

  0
 • Svara
  Anna (orka mera)
  21 maj, 2010 kl 14:00

  Tina – Göteborgsvarvet är ju en av årets höjdpunkter! Hit kommer jag alltid tillbaka. Nästa gång kanske du själv är med? :)

  0
 • Svara
  Tina
  21 maj, 2010 kl 18:32

  jepp! nästa år är jag med! (tror jag) :D

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.