Aktuellt

Testing testing

På torsdag åker jag och Fredrik till Göteborg för att testa formen. Han testar sin på cykel medan jag testar min springandes. Tusingar it is och jag är redan nervös. Lite nervös för foten (som jag tror funkar med lite tejp) men allra mest nervös för det jobbiga. Gaaah, jag är ju seg – inte snabb.  Jag är dock jättespänd på resultatet och det ska bli kul att höra vad han har att säga om min syratröskel och hur jag bäst ska lägga upp träningen framöver.

Inför detta test är jag i alla fall ordinerad två dagars vila. Det betyder att jag varken kan springa eller cykla i det här underbara vårvädret, och det smärtar ju lite. Datorarbete är vad som gäller och det görs som bekant bäst inomhus tills någon vettig människa uppfinner skärmar som går att läsa på i solsken…

Ha en underbar vårdag och spring lite för mig, ni som får!

3 Kommentarer

 • Svara
  coyntha
  13 april, 2010 kl 17:46

  Vila är inte dåligt!!
  Varför ska ni testa i Göteborg?

 • Svara
  MarathonMia
  14 april, 2010 kl 08:51

  du är visst snabb. sådetså.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  14 april, 2010 kl 09:33

  Coyntha – vet inte riktigt :) Lite för att det är den enda vi hittat där man testar utomhus och inte på löpband. Eftersom jag aldrig springer på löpband har jag usel teknik och det skulle aldrig ge rättvisande resultat.

  Marathonmia – njae, jag saknar den där explosiva genen. Förmågan att pressa mig till det yttersta. Jag drar hellre ut på det längre i stället. Inte så länge som du dock :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.