Löpning

Smart tänkt!

Idag hade Mamma Bootcamp i Lund premiär. På St Hans backar…

Att lägga mammaträning på St Hans är som att be om backträning även för egen del, och att vistas på dessa backmonster varje torsdag utan att ta tillfället i akt vore nästintill skandal. Därför spikade jag igår att torsdagar innan bootcampen är min backträningstid. Smart tänkt!

Idag klockan 08.30 kände jag mig inte lika smart. Frukosten tung i magen, ben som tegelstenar och ovanpå det lite lagom kissnödig. Vem fasen kom på det här liksom? Och VARJE torsdag.

Kämpade mig runt tre varv (à 2,5 km) på halvmesiga tider. Motoriken hade nog inte riktigt vaknat och nerförsbackarna bland alla tuvor var en riktig utmaning för nervtrådarna. Rätt kroppsdel på rätt tuva och tungan rätt i munnen. Samtidigt. Och jag som trodde jag hade koordination.

Jaja, nu är det gjort. Nu återstår bara 25 torsdagar innan Mamma Bootcamp går i vinteride. Snacka om att jag kommer att flyga uppför Abborrbacken i september!

3 Kommentarer

 • Svara
  Anna
  29 april, 2010 kl 14:43

  Men det är ju sånt som är gratis träning! Och backar, hmmm de är asjobbiga och jag BORDE nog sätta tänderna i dom så fort halsen ger med sig.

 • Svara
  Emelie
  29 april, 2010 kl 14:48

  Tycker backträning låter som bliss. Träning överhuvudtaget låter som bliss. Hatar att vara sjuk… Och efter nästa bebis får det väl bli mamma bootcamp :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  29 april, 2010 kl 21:32

  Anna – Ja det får du göra. Fast du bor i fel stad för sånt :)

  Emelie – inte sjuk du också!! Alla är ju sjuka… Gaah, hoppas det snart går över!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.