Cykling

Min nya kompis!

Emelie undrade vad det var för cykel jag lite lösryckt svamlade om för något inlägg sedan…

Här är den:

wallpaper 
Inte ens lite rosa. Men fin ändå. Canyon Ultimate Al 8.0W.

Men leveranstiden är lång och min gamle trogne Eddie hinner allt med ett par vändor till över söderåsen innan han får gå i pension.

DSC00568 
Bild från söndagens 10-milarunda på söderåsen. Tyvärr syns det inte hur brant det är…

4 Kommentarer

 • Svara
  Daniel
  27 april, 2010 kl 00:02

  Snygg cykel och snygg blogg!!

  Grattis till perset på milen. Grymt bra krigat på en så pass tuff bana. Har hört att man ska räkna med 1-2min sämre tid på milen pga banans karaktär, men du går och persar istället. Coolt!!! :)

 • Svara
  Emelie
  27 april, 2010 kl 17:14

  :) Tack! Störtfin! Jag fortsätter tjata cykel och undrar då om du har två? Vardag och racer, liksom? Jag har småbarn och behöver kunna ha barnsits och så cykelkorgar och gudvetallt… Kollade på ett par crescent-varianter som går att ”klä på”. Tanken är ju Tjejvättern nästa år, men jag har en vardag också. Och har inte hittat nåt pengaträd än. Tyvärr… :)

 • Svara
  Anna (orka mera)
  27 april, 2010 kl 22:20

  Tror inte jag kan dra bort så mycket. Vi får väl se på Lundaloppet hur en lite plattare mil går. Fast platt är inte riktigt sant – Lund är för fasiken backigt det med!

  Emelie – ja, jag har en racer som jag bara träningscyklar på. Och en vardagscykel till resten. Det beror ju på hur mycket du cyklar, hur mycket pengar du vill lägga ner. Tjejvättern går alldeles utmärkt att cykla på vilken cykel som helst, men vill du träna cykling i lite större omfattning kan det ju vara kul med en riktig racer (och då kanske köpa en billigare begagnad vardagscykel istället). Säg till om du hittar pengaträdet, ett sånt hade jag också velat ha :)

 • Svara
  Daniel
  27 april, 2010 kl 23:55

  Vill minnas att stigningen på andra varvet var asjobbig förra året. Lund är ju en backe i sig självt ;)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.