Löpning

En helt normal pulskurva…eeeh?

Ny bild (25)
3x 1600 meter idag. Borde resultera i tre fina pulstoppar. Varav den första inte borde komma direkt på uppvärmningen…

Garmins pulsbälte är inte konstruerat för sånna klenisar som mig. Det glider omkring och lägger sig till sist som ett moderiktigt (?) bälte lite löst runt höften. Och att springa nerjoggen med 50 i puls låter ju lite lågt även för en filbunke som jag…

Meeen, man ska inte klaga. Passet gick bra. Trodde jag skulle dö varenda meter men klarade livhanken varje gång. Så mycket hemskt medan man håller på och så mycket skönt efteråt – intervaller är verkligen schitzofrent!

5 Kommentarer

 • Svara
  Coyntha
  27 april, 2010 kl 12:43

  Vad fint blev det här!! Älskar de nya färg och layouten!! Rosa och lilla så klart! ;)
  Jag har också problem med mitt pulsbälte… kan man beställa ett nytt?
  Bra pass hade du!!
  kram

 • Svara
  Anna
  27 april, 2010 kl 13:05

  Ja, det är något magiskt med intervaller. Bra jobbar som vanligt. Och vilken fin ny blogg du har fixat. Me like a lot!

 • Svara
  Linn
  27 april, 2010 kl 13:12

  Vad duktig du är med intervallerna! Jag vet att man borde men det är så himla jobbigt för en latmask som jag.
  Förresten är inte ”löpning-fika-löpning-fika” intervallträning?
  Fantastiskt fin bloggen blev, Anna! Bra jobbat! Vi ses på söndag för ny typ av intervallträning

 • Svara
  Jane
  27 april, 2010 kl 14:58

  Bra jobbat med dina intervaller, får dåligt samvete varje gång jag läser om den sorts träning som jag ägnar alldeles för lite tid åt. Men jag håller med Linn att vi testar en ny sorts intervallträning på söndag som passar mig mycket bättre:)
  Tänka sig att jag kan kommentera ( hoppas jag ).
  Ses på söndag.

 • Svara
  Anna (orka mera)
  27 april, 2010 kl 22:15

  Coyntha – tack tack! Visst är det jobbigt med strulande pulsband. Tänkte muta min mamma att sy in det lite…

  Anna – tack tack!

  Linn – ja visst är det jobbigt. Man bävar aldrig så mycket inför något annat löppass än när det är dags för intevaller. Å andra sidan känns det ruggigt skönt efteråt!

  Jane – haha, söndagens intervallträning kommer att bli grym! Och kommenterandet gick ju alldeles strålande både för dig och Linn.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.