Aktuellt

Spring i benen

Jag är i Frankrike och förlustar mig tillsammans med familjen. Av det franska köket har vi hittills inga positiva erfarenheter men löpningen är fantastisk.

Tog en eftermiddagsrunda idag. Började längs strandpromenaden för att sedan vika av och ta trapporna uppför en hög kulle. Trappträning är inte precis vardagsmat i mitt liv och det var nog en eller annan lårmuskel som chockades av tilltaget…

Slingrade oss vidare inne i centrum (bland miljoner bilar och rödljus) ett tag innan vi hittade ut till lugnet på strandpromenaden igen. Luften sval och frisk och fullspäckad med syre. Idag skulle man kunnat fortsätta hur länge som helst men vi nöjde oss med 10 härliga kilometrar. I morgon ska vi upp i bergen och vandra så än går det ingen nöd på mig!

5 Kommentarer

 • Svara
  Keron
  31 mars, 2010 kl 06:46

  Härliga tider!

 • Svara
  Viveca
  31 mars, 2010 kl 06:58

  Jag sa ju att du skulle åka tillbaka till Portugal!!!Tänk dig grisöronsallad, musslor och allt annat gott vi stoppade i oss..

 • Svara
  fartfylld!
  31 mars, 2010 kl 09:32

  Men åh vad härligt det lät! Glad Påsk!

 • Svara
  fartfylld!
  31 mars, 2010 kl 09:33

  Tänkte förresten på er Vätterncyklare igår när min sambos farmor berättade att hon och farfar suttit och klistrat ihop 50 000 chip-band till Vätterncyklarna… (de bor i Motala)

 • Svara
  coyntha
  1 april, 2010 kl 09:10

  Vad härligt att vara i Frankrike!! Njut!! Är det fint väder där?
  Glad Påsk gumman! kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.