Aktuellt

Ont…

Bild 108

Det är svårt att återhämta sig här. Har hittills samlat närmare 11 mil löpning i veckan, 3 timmar yoga, lite core, och funktionell träning. Nu börjar det kännas…

Fick lite ont på framsidan underbenet under femmilaren. Tog det lugnt igår och i morse kändes det bättre. Lagom till bergspasset – veckans happening.

Hade siktat in mig på 24 km men fick nöja mig med 14. Det skar som knivar i nerförsbackarna. Lite typiskt eftersom omgivningen var underbar och solen framme för första gången i veckan. Jag kände mig stark och hade hjärnan fått bestämma hade jag fortsatt hur länge som helst. Jättepigg i ena benet, jätteladdad mentalt, men kniven i andra benet fick bestämma så jag nöjde mig med ett varv.

Nu ska jag kurera mig resten av eftermiddagen i den lila soffan här på internetcafét. Tillsammans med jordens godaste varma choklad…

Fler bilder kommer när jag kommer hem!

5 Kommentarer

 • Svara
  erica
  4 mars, 2010 kl 20:06

  Oj vad duktig du är..*imponerad*

  kram från mig
  /Erica

 • Svara
  Jennie
  4 mars, 2010 kl 20:25

  Det svider ju så skönt i kroppen! Man tuggar mil efter mil, går inte att stoppa. Kör hårt, snart är du hemma i kylan igen.
  Kram
  Jennie

 • Svara
  malin
  4 mars, 2010 kl 20:42

  men du… om du har ont och det inte bara är en stund på natten itan även på dagen – då är det kanske så att vi kan ta och skita i den där sista delen (från 14:15) av finträningsloppet på söndag.. och vila lite. (börjar bli lite orolig)

 • Svara
  Linn
  4 mars, 2010 kl 23:35

  Kämpe du är som sprang ändå med smärta, men väldigt sunt att hoppa över andra varvet!
  Ses imorgon! (om vi överlever maxpulstestet, puh!)

 • Svara
  Daniel
  5 mars, 2010 kl 11:15

  Shit vad du sliter där nere!! Du får ju nästan ta en SPA-vecka när du kommer hem ;)
  Hoppas det inte är så allvarligt med benet!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.