Aktuellt

Inspirationsdag Gerdahallen 13 mars 2010

En inspirationsdag och 5 timmars träning var kanske inte precis vad min kropp behövde efter Portugal och Vasaloppsspinningen, men vissa saker kan man liksom inte missa.

Började dagen med Johanna Anderssons Global Yoga. En perfekt start på dagen verkligen. Härlig kraftfull musik, och en Johanna full med energi och ett otroligt inspirerande sätt att prata. Jag var helt såld när jag gick därifrån.

Andra och tredje klassen blev spinning. Först med kjell Olav Engen från Norge och sedan Andreas Wester.  Kjell Olav avslutade med svenska melodifestivallåtar och det är pinsamt att erkänna men Olas Unstoppable gav passets högsta puls… (fast det där har jag ALDRIG sagt – kom ihåg det!)

På Andreas pass fick vi peppa varandra parvis och medan den ena tog i så svetten lackade satt den andra och skrek sig hes. Kul koncept och ett bra sätt att fördriva 6 intervaller. Härligt.

Efter en alldeles för kort lunch var det dags för dagens andra yoga med Johanna. Hade skyhöga förväntningar efter morgonens pass och det var kanske det som gjorde att jag faktiskt blev lite besviken. Första kvarten pratade hon oavbrutet i ett tempo som passar bäst på autobahn och helt ärligt blev jag mer stressad än lugn. Passet var ryckigare och hade inte alls samma flow som på morgonen. Och det där med handstående är inte riktigt min grej. Ännu. Men det kanske kommer. Stolt att jag kom upp på huvudet i alla fall.

Sist för dagen spinnade jag jorden runt på 80 minuter. Gerdahallens egna Lotta Bohlin och Karolina Frisk tog oss från Lund via Malmö, Europa, Afrika, Asien, Australien, Syd- och Nordamerika och hem igen. Roligt tema och ett tillfälle att utan att skämmas få spela CALCUTTA (I am a taxidriver…).

DSC00465

Tyvärr var passet så långt att man missade afron som kom efter. Den såg underbar ut, men jag fick nöja mig med att kika från kanten. Vilket driv! Se själva:

2 Kommentarer

 • Svara
  Carina
  14 mars, 2010 kl 17:20

  Vilken härligt rolig dag!!

  Är det föresten Viveca som står långt fram till höge på videon?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  15 mars, 2010 kl 09:49

  Carina – ja det var jätteroligt! Nepp, det är inte Viveca men faktiskt lite likt!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.