Aktuellt

Fredag

I vanliga fall är fredag något positivt. Fast inte idag, för det betyder att denna underbara vecka snart är slut. I morgon är det dags för hemresa.

Alldeles strax är det dags för “pricka tiden”, en tävling där det gäller att gissa sin tid på 5250 meter och sen komma så nära som möjligt. Utan klocka…

Hade gissat 28:52 vilket skulle motsvara 5:30-fart. Man är ju trots allt lite sliten. I natt när underbenet bultade som värst bestämde jag mig dock för att stå över. Det känns minst sagt skit, piss och elände. Löpningarna har ju varit själva höjdpunkterna på den här resan och en stor del av sammanhållningen. Det är aptråkigt att stå över sista dagarna och det svider i hela själen.

Istället ägnar jag idag och i morgon åt yoga och core, två saker som jag verkligen behöver och som i vanliga livet hemma ägnas alldeles för lite tid. Jag vet att det är bra för mig ändå sörjer jag lite den löpning jag missar.

Men som någon klok sa, man ska vara hel även efter denna vecka och åttatimmarsspinningen på söndag blir nog snäppet mindre plågsam om jag inte kommer helt utmattad i benen.

Fast skit känns det i alla fall.

Bild 104 
Så som jag vill ha det… (Bild från gårdagens bergspass)

3 Kommentarer

 • Svara
  Sofie RW
  5 mars, 2010 kl 17:23

  Vet inte om det hjälper men för mig känns det också skit, och jag har ont, och jag får inte ens vara i Portugal.

 • Svara
  Mitt fönster
  5 mars, 2010 kl 20:37

  Det verkar ha varit en härlig träningsvecka ni haft där nere. Har själv varit på Training camp två år i april och det är verkligen en vecka som höjer träningsmotivationen till skyarna. Imponerad av ert ultrapass. Strongt!!

 • Svara
  Liv
  6 mars, 2010 kl 09:37

  ÅTTAtimmarsspinningen? Jisses. Jag som tycker TREtimmarsspinningen på Gerda är gott nog…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.