Aktuellt

Är ni med?

Har anmält mig till Lundaloppet nu på morgonkvisten. 10 km i vårigt Lund. En årlig tradition och liksom starten på varje säsong. Det brukar alltid gå dåligt för mig i just Lundaloppet. Vet inte om det är värmen, kullerstenarna, distansen eller mig det är fel på. För veckan efter i Göteborg brukar det inte vara några problem…   Men som sagt – det är tradition. Lite som att det regnar på julafton. 

En tradition som jag skulle vilja ha men som jag inte har, är St Hans Extreme. 5 eller 10 km tok-kuperat. Lidingö kan liksom slänga sig i väggen. Det är upp och ner och upp och ner och aldrig en tillstymmelse till något mellanting. Den ligger lite käckt mellan Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon och har därför inte kunnat bli någon tradition. Men jag har sprungit femman två gånger (innan min mara-karriär) och båda var en näradödenupplevelse.  I år när jag inte ska springa maran finns alltså inga ursäkter. Vilka hänger med???

14 Kommentarer

 • Svara
  Träningsglädje
  25 mars, 2010 kl 10:16

  Det låter ju lite roligt. Kan man springa St Hans när det inte är race day? Det är ju mer min melodi. Fast det är ju lite avigt att alltid vara tvärtom. Haha. Är Lundaloppet nästintill lika backigt?

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  25 mars, 2010 kl 10:24

  Träningsglädje – Ja det kan man nog men den är inte utmarkerad så det kan bli lite svårt att hitta. Men jag kan följa med dig och visa vägen :) Lundaloppet är backigare än man kan tro för att vara Skåne, men inte i närheten som st hans. Kulligt skulle man nog säga i övriga Sverige…

 • Svara
  Viveca
  25 mars, 2010 kl 11:48

  Om jag känner dig rätt (vi har ju bott i stuga ihop) så har jag väl inget val…..När är det??

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  25 mars, 2010 kl 12:42

  Viveca – 26 maj. Blir nervös bara jag tänker på det! Kör du 5 eller 10?

 • Svara
  Lina
  25 mars, 2010 kl 13:36

  Vilken härlig bild, SOMMAR! :))

 • Svara
  MarathonMia
  25 mars, 2010 kl 14:26

  starten på varje säsong när det gäller 10km ska ju vara knas – så att man bara blir bättre!

 • Svara
  Andreas
  25 mars, 2010 kl 18:07

  I’m in!
  Oväntat…???
  Kanske inte ;)

 • Svara
  Carina
  25 mars, 2010 kl 20:02

  Låter som ett kul lopp. Jag ska ju nu efter TEC BARA springa i backar.. nja inte riktigt kanske, men det kommer att bli massor med backlöpning.

  Dock lite långt bort för att delta.

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  25 mars, 2010 kl 20:43

  Lina – ja eller hur!?!?

  Marathonmia-eller så är 10 km per definition knas. För kort helt enkelt, då måste man ju springa fort…

  Andreas – hade nog blivit förvånad annars :)

  Carina – äsch, du springer väl hit i ett nafs? :)

 • Svara
  Daniel
  25 mars, 2010 kl 20:46

  Måste säga att jag blir väldigt sugen. Tänkte ge järnet dagen innan på blodomloppet. Har jag mer krut kvar på söndagen kanske jag efteranmäler mig på plats och kör lite lugn ”återhämtning” i backarna.

  Du hör att jag gärna vill va? ;)

 • Svara
  Emelie
  26 mars, 2010 kl 03:47

  Tänkte bara påpeka att det INTE regnade på julafton förra året, så det är väl dags att ändra på saker när det gäller Lundaloppet också… ;)

 • Svara
  Anna (Orka mera)
  26 mars, 2010 kl 07:10

  Daniel – lugn återhämtning i backarna låter strålande. Då ses vi där :)

  Emelie – hehe, det har du rätt i! I’ll do my very best!

 • Svara
  maria
  26 mars, 2010 kl 15:21

  St. Hans såg ju jätteschysst ut! Vilka backar ni har där nere!

 • Svara
  coyntha
  27 mars, 2010 kl 16:01

  Det låter roligt!! Men det är för nära Göteborgsvarvet och hinner inte åka till Lund!!
  Det vore kul att springa där.
  Lycka till.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.